Bedrijven in vakgebied ck - constructie, utiliteitsbouw, staal, beton 1 IDEOMA intelligent systems bv https://www.ideoma.nl/ideoma.png 4Construct bv www.4construct.nl
www.4construct.nl
Ingenieursbureau voor bouwtechniek

Een bouwtechnisch ingenieursbureau voor allerlei zaken op het gebied van bouwconstructies, van beton tot en met staal, van hout tot en met aluminium voor een 12m2 garage tot en met een 400m2 parkeerkelder, van kantoren tot en met bruggen.
4Construct BV tracht altijd de juiste en praktische manier van construeren te vinden, maar het blijft uw ontwerp. Wij realiseren voor uw project de constructieve berekeningen en de bijbehorende tekeningen.
Kerntaken: berekenen en tekenen van:
- Verbouwingen en renovaties
- Woningbouwprojecten en winkelcentra
- Bedrijfsgebouwen
- Utiliteitsprojecten

Maar ook:
- Prefab beton onderdelen
- Advies bij bouwschades
- Overdragen van vakkennis
- Ontwerp/advies van textiele constructies
- Infrastructurele werken - Kwaliteitscontrole
- Projectleiding
- Natuursteen gevelbekleding
- Innovatie van bouwproducten
- Ontwerp en beheer van internet sites

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Leiderdorp. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.5224,52.16049,500
Aa-Dee Staalbouw b.v. www.aa-dee.com
www.aa-dee.com
Richt zich op activiteiten in de metaalbouw. Gespecialiseerd in het tot stand brengen van staalconstructies.

Aa-Dee Machinefabriek-Staalbouw Nederland b.v. richt zich op activiteiten in de metaalbouw. Het tot stand brengen van complexe staalconstructies is de core business van ons bedrijf. Vanaf het ontwerp tot en met de montage. Daarbij leggen we in een aantal situaties de basis voor een bouwwerk en fungeren als partner voor de betrokken bouwdisciplines én voor de opdrachtgever.

We zijn een strategische partner, waarbij we coördineren en dirigeren, meedenken, deskundig adviseren en optreden als all-round dienstverlener.

We zijn ook een betrouwbare partner, met een schat aan ervaring vanuit ons vijfenveertigjarig familiebedrijf.

Alle disciplines voor de totstandkoming van de staalconstructies en het after sales traject hebben we in eigen beheer, vanaf ontwerp tot productie, conservatie, montage en onderhoud.

Dat betekent het construeren van staal(bouw)elementen, het maken van bestek-, vergunningaanvraag- en werkplaatstekeningen, het fabriceren en monteren van staalconstructies, het verrichten van service en reparatie en tenslotte het uitvoeren van revisie-werkzaamheden. Allemaal vanuit geavanceerde elektronische systemen en met innovatieve apparatuur.

En dat betekent grote flexibiliteit, korte doorlooptijden, efficiënte communicatie-lijnen. Met Aa-Dee als partner kunnen opdrachtgevers de uitvoering van hun opdracht zorgeloos tegemoet zien.

Daarbij richten we ons op de industrie voor machinebouw, utiliteitsbouw, speciale producties, complexe staalconstructies, geluidsschermen, op onderhoud en reparatie, in binnen- en buitenland. Ons leveringsprogramma bestaat voornamelijk uit stalen constructies, trappen, silo's, machine-onderdelen en bruggen, geconstrueerd uit ferro of non-ferro materialen.

Onze markten liggen zowel in Nederland alsook daarbuiten. Zo realiseren we projecten in Duitsland, Rusland, Engeland, Yemen, het Caribisch gebied (Curacao) en Saoudie Arabië.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Schijndel. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.471085,51.610124,500
BV Aannemingsmaatschappij ABM www.hegeman.com/abm
www.hegeman.com/abm
Aannemer op het gebied van betonbouw, utiliteitsbouw, woningbouw, onderhoud en reparatie

In 1917 opgericht te Amersfoort, behoort Aannemingsmaatschappij ABM vanaf 1985 tot de Hegeman organisatie.

Een jarenlange ervaring op het gebied van Betonbouw, Utiliteitsbouw, Woningbouw, Onderhoud en reparatie.

ABM levert opdrachten van zowel particuliere als overheidsinstellingen op.

Onlangs gerealiseerde projecten zijn b.v. het NS station in Amersfoort en de renovatie van de Marinekazerne te Amsterdam.
Bij de onderneming zijn zo'n 70 mensen werkzaam.
Werkgebied: heel Nederland

Belbouw is een zelfstandige afdeling binnen ABM, die belast is met de uitvoering van onderhoud- en renovatiewerken, alsmede kleine klussen.

De individuele bedrijven binnen het Hegeman concern maken, naast hun eigen specialistische kennis en capaciteiten, gebruik van de kennis en productiecapaciteiten en -faciliteiten van de zustermaatschappijen, waardoor de opdrachtgever op maat en optimaal bediend kan worden. Kleinschalig waar het kan, grootschalig waar dat moet.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Amersfoort. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.358675,52.166408,500
ABT bv www.abt.eu
www.abt.eu
Constructies, Bouwkunde, Bouwmanagement, Civiele techniek en Installaties

Al ruim 50 jaar beschouwt ABT bouwtechnisch ontwerpen als een creatief proces. Onze bedrijfsfilosofie is om (potentiële) opdrachtgevers kwaliteit op maat te leveren, ongeacht de omvang of de technische moeilijkheidsgraad van een bouwproject.

Vanuit de adviesgroepen Constructies, Bouwkunde, Bouwmanagement, Civiele techniek en Installaties kunnen wij opdrachtgevers volledig technisch adviseren en procesmatig ondersteunen om tot een optimaal resultaat te komen.

Afzonderlijk of gezamenlijk zorgen wij voor integraal advies bij projecten van iedere denkbare schaal. Hier ligt een duidelijke meerwaarde om voor ABT te kiezen.

Onze werkwijze kenmerkt zich als ‘grensverleggend, gedegen creatief en doelmatig innovatief’.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Arnhem. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.955311,51.995082,500
ABT bv www.abt.eu
www.abt.eu
Constructies, Bouwkunde, Bouwmanagement, Civiele techniek en Installaties

Al ruim 50 jaar beschouwt ABT bouwtechnisch ontwerpen als een creatief proces. Onze bedrijfsfilosofie is om (potentiële) opdrachtgevers kwaliteit op maat te leveren, ongeacht de omvang of de technische moeilijkheidsgraad van een bouwproject.

Vanuit de adviesgroepen Constructies, Bouwkunde, Bouwmanagement, Civiele techniek en Installaties kunnen wij opdrachtgevers volledig technisch adviseren en procesmatig ondersteunen om tot een optimaal resultaat te komen.

Afzonderlijk of gezamenlijk zorgen wij voor integraal advies bij projecten van iedere denkbare schaal. Hier ligt een duidelijke meerwaarde om voor ABT te kiezen.

Onze werkwijze kenmerkt zich als ‘grensverleggend, gedegen creatief en doelmatig innovatief’.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Delft. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.38251,51.996698,500
Aronsohn raadgevende ingenieurs bv www.aronsohn.nl
www.aronsohn.nl
Ontwerpen en berekenen van staal- en betonconstructies

Ingenieur Arthur Aronsohn had al veel ervaring opgedaan in het ontwerpen en berekenen van staal- en betonconstructies toen hij zich in 1927 vestigde als raadgevend ingenieur in Rotterdam. Aanvankelijk richtte het werk zich voornamelijk op constructies en funderingen van kleine utilitaire gebouwen die door architecten waren ontworpen.

Door de sterke ontwikkeling van de Rotterdamse haven vond het jonge ingenieursbureau een tweede markt in de waterbouw. Aronsohn werd na de oorlog niet alleen voor wederopbouwprojecten in Rotterdam ingeschakeld. De industrialisatie kwam in Nederland in deze tijd pas goed op gang en was er grote behoefte industriële gebouwen. Inmiddels breidde het werkgebied van Aronsohn zich uit over heel Nederland.

In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld tot een van de toonaangevende adviesbureau's binnen de utilitaire markt. Daarnaast hebben we ons ook andere disciplines eigen gemaakt, zoals projectorganisatie, financiële begeleiding, advisering op het gebied van renovatie, restauratie en onderhoud en infrastructurele werken.

Met onze reputatie winnen we terrein in het buitenland. Als lid van 'Europengineers', een Europees samenwerkingsverband van gezaghebbende ingenieursbureaus, zijn wij regelmatig betrokken bij grote internationale projecten.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Rotterdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.477319,51.920096,500
Audacious Sheet Metal Solutions BV www.audacious.nl
www.audacious.nl
Designs, fabricates and finishes precision sheet metal based solutions

AUDACIOUS SHEET METAL SOLUTIONS BV designs, fabricates and finishes precision sheet metal based solutions for European industrial supply chains, as well as corresponding tubular frames.

Depending upon our customer's needs, we either act as a full service integral sheet metal specialist offering upfront 3 D CAD and ( value ) engineering services, or as a sheer contract manufacturer offering value added services like ( external ) surface treatments and / or electro mechanical assembly tasks.

Our customers are predominantly OEM companies in the Netherlands, the UK and Germany. Where applicable their in between first tier systems suppliers, as well the European transplant operations of overseas American and Asian OEM companies. They are involved in the development and marketing of sophisticated high end capital goods in global markets like the semiconductor industry, medical equipment, food processing equipment, electronics - and telecommunications industry and so on.

Our experienced, highly skilled and customer oriented workforce of more than 80 people, in conjunction with our fully integrated 3 D CAD ( Pro Engineer ) / CAM environment and modern CNC machinery, and supported by state of the art ( web based ) ICT, provide AUDACIOUS and it's partners a competitive edge.

To some of our customers, we are their truly sheet metal competence centre / prescribed supplier because they value our engineering capabilities, impeccable quality standards, short lead times and reliable delivery performance.

Preferably, we are involved throughout the entire life cycle of a product, from it's earliest stage of product creation, through it's design and prototyping, the regular ( high volume ) manufacturing as well as the delivery of spare parts at the end of it's lifecycle.

During the product creation process, on average 70 % of the ultimate product costs are determined. We prefer to assist our customers in the design process, matching their functional requirements with ( our ) state of the art manufacturing practices. Our fully integrated 3 D CAD / CAM environment helps in reducing order lead times, avoiding risks of human error and reducing integral costs.

However, also value engineering projects can still result in 20 % overall savings on costs !

Given the growing interdependencies, we want to be logistically transparent to our customers and business partners. We use a web based multi site location logistical tracking and tracing system to monitor the status of products throughout the supply chain.

More in general, we exploit state of the art ICT technology to the benefit of our customers and business partners.

We use graphical ( constraint ) capacity software for shop floor control and scheduling. Orders can be sent in a fully digital format and imported automatically in to our fully-fledged ERP system, incorporating a graphical capacity planning module for absolute logistical control. Interactive cost estimation and ordering of (relatively) straightforward product geometries is offered.

AUDACIOUS takes on any challenge! So why don't you contact us?

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Zevenaar. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.094826,51.925165,500
Bergum Staalbouw B.V. www.bergum-staalbouw.nl
www.bergum-staalbouw.nl
Werkzaam in duurzame staalconstructies

Vanaf de oprichting is BSB betrokken geweest bij het bouwen van bruggen, constructies voor de scheepsbouw en de constructies van sluisdeuren en kraanfunderingen. Al in het derde jaar van haar bestaan bouwde BSB, destijds onder de naam Constructiewerkplaats Bergum, een ophaalbrug voor de eigen gemeente Tietjerksteradeel. De door BSB geconstrueerde ophaalbruggen, basculebruggen, draaibruggen en sluisdeuren zijn nu overal in Nederland te bewonderen.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Bergum. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.999941,53.183595,500
Beton.net www.beton.net
www.beton.net
Verzamelsite met bedrijven, instellingen en organisaties in de betonwereld

Beton.net, is een initiatief van de Betonvereniging. Op deze site kunt u zoeken naar producten en diensten die bedrijven, instellingen en organisaties in de betonwereld bieden. Speciaal in het kader van de Betondag 2000 presenteren op deze site de exposanten van de Betondag 2000 zich. U kunt de bedrijven zoeken op categorie of u kunt een trefwoord intypen, bijv. 'mortel' maar ook direct een bedrijfsnaam. M.b.v. de knop 'Betondag' kunt u de standnummers opzoeken op de plattegrond.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Gouda. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.703994,52.021722,500
BETONmonteur BV www.betonmonteur.nl
www.betonmonteur.nl
Betonreparatie, onderaanneming, kelderlekkage

Betonrot, betonrenovatie, betononderhoud, betonwerk, allemaal woorden die in relatie staan tot de werkzaamheden die wij uitvoeren.
BETONmonteur is als landelijk werkend beton reparatiebedrijf in 2003 van start gegaan.
Wij zagen onze kansen liggen in de particulierenmarkt en het bedrijfsleven.

Omdat wij uitsluitend werken met ervaren mensen, uit het vak, kunnen wij bogen op vele jaren praktijkervaring en kunnen wij ons meten aan onze collega's die al langer bezig zijn.

Of het nu gaat om een project voor een grote bouwmaatschappij of werken aan een opdracht bij een particulier wij gaan altijd uit van het beste resultaat.
Wij werken uitsluitend met A-merk producten en leveranciers.
BETONmonteur volgt alle bewegingen in de markt op het gebied van milieu en ARBO-wetgeving.
Onze mensen zijn CVA gecertificeerd.

Doordat wij veel werk voor particulieren uitvoeren is het mogelijk om bij ons een afspraak te maken buiten werktijd om. Wij passen ons graag aan aan uw schema.

Waaron kiezen voor BETONmonteur
- Ervaring, onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring
- Flexibel, door onze manier van werken passen wij ons aan aan de opdrachtgever
- Garantie, voor al onze werken hebben wij een verzekering afgesloten
- Vakbekwaam, er is geen situatie die ons voor verrassingen stelt.
- Aardig, alle medewerkers van BETONmonteur blijven vriendelijk onder alle omstandigheden.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Amstelveen. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.836817,52.293218,500
BFBN www.bfbn.nl
www.bfbn.nl
Werkgeversvereniging van de betonproductenindustrie

De BFBN is de werkgeversvereniging van de betonproductenindustrie. Deze bedrijfstak is de grootste toeleverancier voor de bouw.

De ruim 200 aangesloten betonfabrieken vervaardigen een breed scala aan producten: van straatsteen tot brugligger, van heipaal tot dakpan. Hun gezamenlijke omzet bedraagt rond 1,5 miljard euro. Er zijn ruim 9.000 personen werkzaam in deze branche.

De BFBN is voor zijn leden actief op het gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandighedenbeleid, promotie, grondstoffen- en milieubeleid, lobby, verkoopvoorwaarden en opleidingen.

Prefab betonproducten
Geprefabriceerd beton is niet meer weg te denken in de bouw. In veel gevallen is het onmisbaar als dragend en constructief element in utiliteitsgebouwen en woningen. Soms is het nadrukkelijk aanwezig bij kunstwerken en andere projecten, of als kleur- en richtinggevend onderdeel bij de inrichting van wegen, straten, pleinen en parken.

Prefab beton wordt in toenemende mate toegepast. Sleutelwoorden hierbij zijn:

- hoge kwaliteit
- flexibiliteit in vormgeving
- snel en arbeidsarm bouwen
- duurzaamheid.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Woerden. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.888832,52.079885,500
Boele Van Eesteren www.boele.nl
www.boele.nl
Aannemersbedrijf

Boele & van Eesteren maakt als zelfstandig opererende werkmaatschappij deel uit van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv.

Boele & Van Eesteren is zowel in financieel opzicht alsook voor de juiste technische uitvoering van de haar toevertrouwde opdrachten volledig aansprakelijk. Koninklijke Volker Wessels Stevin nv is desgewenst bereid een verklaring af te geven dat zij er borg voor staat dat de door haar concernondernemingen aangegane verplichtingen worden nagekomen.

Al 100 jaar ontplooien wij onze activiteiten in de sectoren:

- woningbouw
- utiliteitsbouw
- renovatie- en groot onderhoud
- project- en planontwikkeling

Wij realiseren hier jaarlijks een omzet mee die ligt rond de € 100 miljoen. Deze wordt bereikt met een personeelsbezetting van ca. 300 personen.

Het feit dat wij deel uitmaken van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv houdt in dat wij kunnen beschikken over alle binnen deze groep aanwezige know-how alsook over een groot en modern materieelpark.

Tevens zijn wij gecertificeerd volgend de kwaliteitsnorm NEN-ISO 9001 en het VCA**.

Binnen ons bedrijf bestaat tevens een afdeling planontwikkeling die op dit gebied deskundig kan adviseren en stapsgewijs uw wensen en ideeën in concrete plannen kan omzetten.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Rijswijk. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.345109,52.051628,500
Ingenieursbureau Boorsma BV www.boorsma-consultants.nl
www.boorsma-consultants.nl
Adviesbureau

Gespecialiseerd in de civiele tecniek en milieu.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Amersfoort. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.410627,52.173808,500
Bouwen met Staal www.staalbouw.nl
www.staalbouw.nl
Kennisorganisatie die alle partijen in de bouw faciliteert bij het toepassen van staal

Bouwen met Staal is een kennisorganisatie die alle partijen in de bouw faciliteert bij het toepassen van staal. Daartoe ontplooit Bouwen met Staal onder meer de volgende activiteiten:

• uitgeven van het vaktijdschrift Bouwen met Staal;
• uitgeven van studieboeken en andere publicaties voor onderwijs en praktijk;
• uitgeven van technische richtlijnen en onderzoeksrapporten;
• uitgeven van brochures en ander voorlichtingsmateriaal;
• organiseren van cursussen en opleidingen;
• uitvoeren en laten uitvoeren van onderzoek;
• organiseren van de jaarlijkse Staalbouwdag;
• uitschrijven van de tweejaarlijkse Nationale Staalprijs;
• gratis Helpdesk voor vragen over het toepassen van staal in de bouw;
• verstrekken van projectgebonden advies in de voorontwerpfase van projecten;
• organiseren van gratis projectbezoeken op uitnodiging.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Rotterdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.469443,51.92339,500
Bouws Staalbouw B.V. Barneveld www.bouwstaalbouw.nl
www.bouwstaalbouw.nl
Bouwer en constructeur van bedrijfshallen, stalen spanten en gevels, reclamemasten en bekistingsystemen

Als bouwer en constructeur van bedrijfshallen, stalen spanten en gevels, reclamemasten en bekistingsystemen heeft Bouw's Staalbouw een ijzersterke reputatie. Een reputatie die gebaseerd is op constructief denken, het vasthouden aan afgesproken planningen, het hanteren van hoge kwaliteitsnormen (ISO 9000 norm) en vooral vernieuwend denken. Voorbeelden daarvan vormen een spiraalvormige zendmast voor de KPN, een experimentele paalwoning in Almere en niet te vergeten de kolomvrije overkapping van Burgers Bush. Voor deze spraakmakende constructie ontving Bouw's Staalbouw de Nationale Staalprijs 1988 en de European Award for Steelconstructors 1989.

Of het nu gaat om een montageloods, een sporthal, een bedrijvencentrum, een kerk of een school gaat, Bouw's Staalbouw zorgt ervoor. Van teken- en rekenwerk tot en met de gebruiksklare oplevering. De dienstverlening van Bouw's Staalbouw is compleet. Omvat dus ook dakbedekking, gevelbekleding, kozijnen, deuren en schuifdeuren. Bovendien worden alle staalconstructies in eigen beheer gestraald en geconserveerd.

Voor vliesgevels en aluminium gevels construeert Bouw's Staalbouw de stalen draagframes. Het kantoorgebouw 'Broadgate' in Londen en andere gevels van kantoorgebouwen in binnen- en buitenland bewijzen dat Bouw Staalbouw ook op dit terrein constructief in staal is.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Barneveld. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.584826,52.163803,500
W. v. d. Bovenkamp Barneveld B.V. www.vdbovenkamp.nl
www.vdbovenkamp.nl
<b>Modern staalconstructiebedrijf dat actief is binnen de bouwbranche</b><br>
actief is binnen de bouwbranche

W. van de Bovenkamp Barneveld B.V. is een modern staalconstructiebedrijf dat sinds 1978 actief is binnen de bouwbranche. We richten ons vooral op de bouw van bedrijfshallen,
(standaard)loodsen en de utiliteitsbouw. Niet alleen de staalconstructie, maar ook de dak- en gevelbekleding met toebehoren kunnen wij voor u verzorgen. De combinatie van
deze disciplines maakt ons een sterke partner binnen het bouwproces.
Met name de adviserende rol hierbij zorgt ervoor dat u niet met onaangename verrassingen wordt geconfronteerd.

Hoofdactiviteiten:
- ontwerpen, vervaardigen, leveren en monteren van staalconstructies;
- leveren en aanbrengen van een breed assortiment dak- en gevelbekledingen.

Nevenactiviteiten:
- goten;
- deuren;
- ramen;
- bouwkundige werkzaamheden;
- etc.

Ontwerpen is een zeer sterk punt binnen onze organisatie. Dit gebeurt niet alleen met een technisch oog, maar zeker ook met een economisch oog. Het ontwerp wordt afgestemd op de gekozen dak- en gevelbekleding. Dit alles om te komen tot de laagste prijs per m² vloeroppervlak.
De prijs per m² vloeroppervlak is bepalend. Dit hoeft niet altijd de laagste prijs per kilogram te zijn. Ook voor aangeleverde ontwerpen kunnen wij dus eventueel een economisch beter alternatief verzorgen.

Sinds 1998 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. We blijven desondanks continu bezig met het verder verbeteren van onze 'lerende' organisatie. Dit alles door middel van teamwork.
Kortom, een modern en geautomatiseerd bedrijf met alle aandacht voor de veiligheid van mensen én het veilig gebruik van materialen. In onze fabriek en op het werk.

Kennis hebben én delen binnen de organisatie bepaalt ook voor ons bedrijf het succes in de toekomst. Al onze medewerkers zijn dan ook continu bezig zich verder te ontwikkelen door middel van feedback, opleidingen en cursussen.

Ook u kunt profiteren van deze kennis door een afspraak te maken met één van onze adviseurs.
U kunt dan profiteren van hun ervaring en expertise. Uw wensen worden getoetst op uitvoerbaarheid.
Waar nodig worden alternatieve oplossingen aangedragen.
Dit merkt u uiteraard in de prijs, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Barneveld. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.609637,52.167454,500
Braamhorst Constructief Tekenbureau www.arno-braamhorst.nl
www.arno-braamhorst.nl
Constructieve en bouwkundige werkzaamheden

Wij verzorgen o.a. de volgende constructieve werkzaamheden:
- palenplannen (incl. Verwerken heigegevens),
- funderingsoverzichten,
- diversen wapeningstekeningen (fundering, wanden, vloeren e.d.),
- wanduitslagen (kelders, zwembaden, appartementen e.d.)
- constructieschema’s (verdiepingsvloeren)
- houtconstructietekeningen (platte daken, kapplan, dakkapellen)
- prefab overzichten (eventueel werktekeningen)
- staaloverzichten (plattegronden en geveltekeningen incl. details)

Wij verzorgen o.a. de volgende bouwkundige werkzaamheden:
- bouwkundige schetsontwerpen
- bestek, bouwaanvraag en detailtekeningen
- technische plattegronden
- kozijntekeningen
- bouwkundige matenplannen

Wij hebben ervaring met zwembaden, kelders, woningbouwprojecten, scholen, sportcentra, appartementencomplexen, stadionbouw, mortuaria, silobouw, verzorgingstehuizen enz.

Wij verzorgen voor U de bestektekeningen alsmede de werktekeningen.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Boxtel. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.351801,51.584303,500
Bureau Broersma B.V. www.bureau-broersma.nl
www.bureau-broersma.nl


Het in 1958 opgerichte bureau geeft adviezen en maakt tekeningen en berekeningen van nagenoeg alle gangbare bouwconstructies in de utiliteits- en woningbouw.
Zij streeft naar een goede relatie met haar opdrachtgevers waarbij naast de kwaliteit van het werk de onafhankelijkheid van de gegeven adviezen voorop staat.
Door de prettige werksfeer en de interessante opdrachten is er nagenoeg geen verloop onder de medewerkers, waardoor er een stabiel beleid gevoerd kan worden. Dit heeft onder meer geleid tot volledig geautomatiseerde werkplekken met behoud van alle traditionele kennis.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in 's-Gravenhage. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.284075,52.085146,500
Betonvereniging www.betonvereniging.nl
www.betonvereniging.nl
Hét coördinatiecentrum in de betonwereld

De Betonvereniging is ruim 75 jaar hét coördinatiecentrum in de betonwereld, onafhankelijk en ter zake kundig. De Betonvereniging stelt zich het bevorderen van een verantwoord gebruik van het materiaal beton ten doel, door het genereren en overdragen van kennis. Zowel opdrachtgevers, aannemers, leveranciers als zakelijke dienstverleners uit de betonbouw zijn interactief lid, totaal inclusief persoonlijke leden meer dan 2.600.

De leden vormen tezamen een netwerk waaruit direct kennis kan worden vergaard over recente ontwikkelingen. De Betonvereniging geeft technische publicaties uit, organiseert cursussen, examens, lezingen, studiedagen, symposia en congressen en geeft voorlichting op een zeer breed terrein. Door het veelzijdige ledenbestand en de vertegenwoordiging van de voornaamste categorieën hiervan in het Algemeen Bestuur, biedt de Betonvereniging een platform voor de gehele Nederlandse betonwereld.

De medewerkers van het bureau staan graag tot uw dienst.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Gouda. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.703994,52.021722,500
Companjen Constructies B.V. www.companjenstaalbouw.nl
www.companjenstaalbouw.nl
Leveren en monteren van constructiewerk

Companjen Constructies is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op het leveren en monteren van diverse soorten constructiewerk zoals:
- Staalbouw/hallenbouw
- Machinebouw
- Kunstwerken
- Hekwerken
- Bordessen
- Trappen
- Spanten
- Lateien

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Oldebroek. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.901461,52.448723,500
Ingenieursbureau concretio www.concretio.nl
www.concretio.nl
Ingenieursbureau

In 1974 startte Pim Schipper aan de Eemstein te Zwijndrecht als directeur en enig medewerker met Ingenieursbureau Concretio. Na 6 jaar ervaring als constructeur bij 2 bureaus vond hij de tijd rijp om
zelf als adviseur voor bouwconstructies te starten. De eerste vaste medewerker -Jan Euser- kwam na een half jaar in dienst. In 1979 werd het pand Veerplein 1 betrokken, waar men in 1998 ook weer uitgroeide.
Thans is Concretio gevestigd aan de Rotterdamseweg 66 in het voormalige pand van de Rabobank.
In april 2001 is het bedrijf overgenomen door Jan Euser en Gerrit Dolk. Zij vormen samen de directie en hebben de directietaken verdeeld.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Zwijndrecht. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.651884,51.82011,500
Construsoft www.construsoft.nl
www.construsoft.nl
Technisch bouwkundige software voor de constructieve bouw

Construsoft is gespecialiseerd in de levering en ontwikkeling van technisch bouwkundige software voor de constructieve bouw. Construsoft levert met de integratie van 3D CAD en engineering, bedrijfbeheer (ERP/ MIS) en productie automatisering CAM dé totaaloplossing in de bouw.

Officieel partner van Tekla
Construsoft is als automatiseringsbedrijf opgericht in 1995. Inmiddels is Construsoft uitgegroeid tot een bedrijf waar ca. 60 mensen werkzaam zijn, met diverse vestigingen in Europa en in Zuid-Amerika. De vestigingen worden vanuit het hoofdkantoor in Zevenaar gecoördineerd.

Construsoft is officieel partner van Tekla, een Finse software ontwikkelaar. Tekla is in 1966 opgericht en is met meer dan 330 werknemers een toonaangevende wereldspeler op het gebied van model gebaseerde software voor de constructieve bouw.

Leverancier en ontwikkelaar
Als officieel partner van Tekla levert Construsoft in een groot aantal landen de 3D CAD software Tekla Structures. Construsoft verzorgt de verkoop, distributie en ondersteuning van Tekla Structures en richt het pakket in voor specifiek gebruik naar wensen van de gebruikers.

Construsoft is in een aantal landen buiten de Benelux tevens leverancier van Buildsoft rekensoftware. Tekla en Buildsoft werken nauw samen op het gebied van geïntegreerd rekenen. Naast Buildsoft kan Tekla Structures koppelen met rekensoftware zoals STAAD.pro, Dlubal, SCIA, Robot.

Construsoft is ontwikkelaar en leverancier van het ConstruSteel bedrijfsbeheersysteem. Dit systeem is een projectgeoriënteerde totaaloplossing voor alle afdelingen binnen een staalbouwbedrijf en door de modulaire opbouw is het voor zowel kleine als grote bedrijven een ideale oplossing.

Service, support en opleiding
Naast de verkoopactiviteiten en de technische ondersteuning installeert Construsoft de software en verzorgen we opleidingen. In ons pand te Zevenaar hebben we onze eigen trainingsruimte.

Construsoft levert een totaalprogramma gespecialiseerde, bouwtechnische software.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Zevenaar. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.094204,51.926491,500
Corsmit Raadgevend Ingenieursbureau B.V. www.corsmit.nl
www.corsmit.nl
dv

Raadgevend Ingenieursbureau B.V. is een onafhankelijk ingenieursbureau dat actief is op vele gebieden in de bouw. Niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten. Het bureau bestaat meer dan 30 jaar en heeft aan vele belangrijke projecten mogen meewerken. Vooral op het gebied van constructies heeft Corsmit haar sporen verdiend.
Het bureau heeft ca. 40 medewerkers en een jaaromzet van gemiddeld 6 miljoen gulden.
Corsmit is o.a. lid vam ONRI (FIDIC), Staalbouwkundig Genootschap, Betonvereniging, Stupre, Booosting, Stichting Hoogbouw en MERGE.
MERGE is een samenwerkingsverband van Europese ingenieursbureaus.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Rotterdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.31361,52.03352,500
Van Diemen b.v. www.van-diemen.nl
www.van-diemen.nl
Ontwerpt en realiseert kantoren en bedrijfsruimten

Van Diemen kan met zijn professionele aanpak, kennis en ervaring kantoren en bedrijfsruimten ontwerpen en realiseren, dit volgens de laatste normen en eisen.

Wij kunnen met onze professionele aanpak, kennis en ervaring diverse soorten kassen ontwerpen, vervaardigen en plaatsen.

Wij kunnen ook diverse soorten logistieke oplossingen door middel van containertafels en roltafels adviseren, leveren en plaatsen.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in De Kwakel. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.77451,52.240257,500
Draw Vision www.drawvision.nl
www.drawvision.nl
Technisch tekenbureau tbv Staalbouw, Machinebouw en Interieurbouw

Draw Vision Europa is een zelfstandige en sterk groeiende organisatie opgericht in 1999 die zich bezighoudt met het maken van technisch tekenwerk aan de hand van ontwerp cq. Bestektekeningen voor opdrachtgevers uit binnen en buitenland.
Hierbij varieren de projecten van kleinschalige verbouwingen tot complexe staalconstructies, bordessen, trappen, hekken en machineframes.
Wij hebben de beschikking over een voldoende aantal Tekla Structures (x-Steel) 3d-staal modelleer / detailleersystemen. Waardoor wij een ruimte capaciteit hebben om staalprojecten die behoren tot de grootste in Nederland in een kort tijdsbestek te kunnen realiseren.
Alle projecten kunnen tevens door ons worden voorzien van dak en wandbeplating.

Technisch tekenbureau tbv:
- Staalbouw
- Machinebouw
- Interieurbouw

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Enschede. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.827617,52.198447,500
Dura Vermeer Vastgoed BV www.duravermeervastgoed.nl
www.duravermeervastgoed.nl
Actief als (risicodragende) ontwikkelaar van commercieel vastgoed

Dura Vermeer Vastgoed BV is actief als (risicodragende) ontwikkelaar van commercieel vastgoed en maakt deel uit van de divisie Bouw en Vastgoed van Dura Vermeer Groep NV, een landelijk opererend bouw- en infraconcern dat tot de top van de bouwbranche behoort.
De projecten van Dura Vermeer Vastgoed lopen uiteen van de ontwikkeling van multifunctionele kantoorgebouwen en bedrijfscomplexen- en terreinen tot complete gebieds- en binnenstedelijke (her)ontwikkelingen. Het werkgebied omvat heel Nederland, met uitzondering van het oosten van het land.

Commerciële vastgoedprojecten worden steeds complexer, grootschaliger, kapitaal- en kennisintensiever. Voor een succesvolle ontwikkeling en realisatie vragen deze opgaven in de visie van Dura Vermeer Vastgoed om een integrale benadering van bouw en infrastructuur.
Dura Vermeer Vastgoed benut de kracht en de solide financiële positie van Dura Vermeer en werkt vanuit deze visie intensief samen met bedrijfsonderdelen uit de divisie Bouw en Vastgoed, de divisie Infra en de clusters Advies en Diensten. Door deze samenhang wordt opdrachtgevers en relaties een uitgebreide expertise ter beschikking gesteld en is Dura Vermeer Vastgoed in staat uiterst oplossinggericht te werken.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Leidschendam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.392552,52.077198,500
EconStruct www.econstruct.nl
www.econstruct.nl
Ingenieursburo voor Economische Constructies

EconStruct, een ingenieursburo met een duidelijke visie op haar werkwijze.

In het kort: EconStruct is een ingenieursburo met 15 medewerkers en actief op een groot aantal werkgebieden. De hoofdmoot daarbij is onze kennis van draagconstructies van alle mogelijke gebouwen.
Op de website leest u over deze kennis. Om dit te onderbouwen is een greep uit onze projecten weergegeven. Deze projecten voeren wij uit voor een zeer diverse groep opdrachtgevers. Ook hiervan is op de site een overzicht geplaatst.
Verder leest u hoe EconStruct is geworden wat het nu is en hoe u ons kunt bereiken.

Mocht u naar aanleiding van onze website nog vragen hebben, dan vernemen wij dat graag.

Tot ziens bij EconStruct!

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Leeuwarden. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.823644,53.181112,500
Machinefabriek Emmen B.V. www.machinefabriekemmen.nl
www.machinefabriekemmen.nl
Levert totaaloplossingen binnen verschillende industrieën

Machinefabriek Emmen B.V. is een jong en dynamisch metaalbewerkingsbedrijf met circa 50 medewerkers. De afgelopen jaren hebben we onze sporen verdiend in de metaalindustrie met allround constructiewerk, machinebouw, apparatenbouw, onderhoud en reparatie.

Machinefabriek Emmen B.V. onderscheidt zich in een vijftal disciplines.
- Machinebouw
- Infratechniek
- Milieutechniek
- Engineering
- Onderhoud

Hoewel wij ons met name op de regionale en Nederlandse markt richten zijn wij ook op de buitenlandse markt actief. De buitenlandse opdrachtgevers komen voornamelijk uit de milieutechniek voor het leveren van (onderdelen van) afvalscheidinginstallaties.
Voor al onze producten en diensten garanderen wij kwaliteit en een adequate nazorg, gewaarborgd door ISO9001 en VCA**.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Emmen. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.932373,52.756672,500
Evers Partners Raadgevend Ingenieursbureau BV www.everspartners.nl
www.everspartners.nl
Onafhankelijk ingenieurs-architectenbureau

Evers Partners is een onafhankelijk ingenieurs-architectenbureau met ongeveer vijftig medewerkers. Sinds de oprichting in 1958 is Evers Partners met name gespecialiseerd in de vakgebieden constructies en bouwkunde.

Het bureau is actief in de gebieden utiliteitsbouw, industrie, woningbouw en restauraties. In binnen- en buitenland werken we aan zowel grote als kleine projecten.

Evers Partners treedt op als zelfstandig adviseur in samenwerking met de opdrachtgever, of als lid van een bouwteam. We werken regelmatig samen met externe adviseurs voor o.a. technische installaties en bouwfysica.

Voor het leveren van vakwerk is ambachtelijke kennis noodzakelijk, maar het gebruik van moderne hulpmiddelen onontbeerlijk. We werken met alle gangbare hard- en software en elektronische instrumenten.

Zonder concessies aan een hoog kwaliteitsniveau wordt de werkwijze per project afgestemd op de wensen van de klant. We besteden veel aandacht aan het op peil houden en uitbreiden van kennis. Evers Partners is lid van ONRI (Organisatie van Nederlandse Raadgevende Ingenieursbureaus) en van meerdere vaktechnische organisaties.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Velsen-Noord. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.640114,52.47039,500
GB Nieuwkoop www.gb-nieuwkoop.nl
www.gb-nieuwkoop.nl
Aannemingsbedrijf voor woningbouw, bedrijfspanden en utiliteitsbouw

Bouw- en Exploitatiemaatschappij GB Nieuwkoop is een aannemingsbedrijf, dat zich reeds een groot aantal jaren profileert, zowel in de particuliere woningbouwsector als in bedrijfspanden en utiliteitsbouw. Met een vast team van vier enthousiaste uitvoerders realiseert Piet Speldenbrink onder de naam GB Nieuwkoop menige opdracht, waarvoor andere aannemers in eerste instantie terugdeinzen.

Met name in het uitvoeren van turnkey-projecten heeft ons bedrijf een goede naam hoog te houden. In het realiseren van kelders en funderingen durven wij ons zelfs specialist te noemen. Maar ook voor het volledig afbouwen van uw woonhuis bent u bij ons aan het goede adres.

Van ontwerp en bouwaanvraag tot eindoplevering is uw opdracht bij ons in goede handen; een tevreden klant is immers onze beste reclame. Voor ons geldt: Bent u niet tevreden vertel het ons, bent u tevreden vertel het anderen.

De kleinschaligheid van ons bedrijf garandeert u korte lijnen, u communiceert rechtstreeks met de aannemer.
Natuurlijk gaat u niet over één nacht ijs en wilt u weten wat waar onze kwaliteiten liggen.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Nieuwkoop. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.780823,52.162212,500
Grontmij Bouw- en Installatietechniek www.beni.grontmij.nl
www.beni.grontmij.nl
Organisatie voor verbetering van de woon-, werk- en leefomgeving in Nederland, maar ook daarbuiten

Bouw- en Installatietechniek is onderdeel van het beursgenoteerde advies- en ingenieursbureau Grontmij NV. Een organisatie die werkt aan de verbetering van de woon-, werk- en leefomgeving in Nederland, maar ook daarbuiten. We investeren in kwaliteit van de mensen en sturen aan op een constante verbetering van prestaties.

Bij onze medewerkers van bouw- en installatietechniek staat flexibel inspelen op de wensen van onze klant voorop. Met daadkracht nemen zij initiatief en denken mee over optimale en duurzame oplossingen, met samenwerking en het toevoegen waarde als vertrekpunt. Innovatief, maatwerk tot in detail en kosteneffectief.

We voegen waarde toe in elke fase van een project in (ver)nieuwbouw, verbouw en renovatie van utiliteitswerken. Bedenken concepten, geven advies, realiseren en exploiteren. Ons team combineert ervaring en vakmanschap met de laatste ontwikkelingen en modernste technieken.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Utrecht. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.125798,52.110687,500
Grontmij | van Ruitenburg www.vanruitenburg.grontmij.nl
www.vanruitenburg.grontmij.nl
Adviesbureau voor bouwconstructies

Grontmij | van Ruitenburg heeft vergaande expertise in het bieden van onafhankelijke, innovatieve en kostenbewuste oplossingen. Wij construeren kantoren, woningen, bedrijfsgebouwen en parkeergarages. Wij richten ons speciaal op gemeenten, industrie, gezondheidszorg en onderwijs. Voor zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie- en restauratieprojecten.

Onze missie: het zoeken naar de meest economische oplossing, het bedenken van het betere alternatief dat niet voor de hand ligt waarbij de praktische uitvoerbaarheid altijd voorop staat.

Grontmij | van Ruitenburg is onderdeel van de beursgenoteerde Grontmij nv. Grontmij nv richt zich op advies, ontwerp, engineering, management en turnkey-realisatie van projecten. Met 3500 medewerkers behoort Grontmij tot de top van de Europese advies- en ingenieursbureaus.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Rotterdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.5568,51.952867,500
Ingenieursbureau voor Bouwtechniek Goudstikker-de Vries s-Hertogenbosch B.V. www.goudstikker.nl
www.goudstikker.nl
Ingenieursbureau met als belangrijkste activiteit het ontwerpen en uitwerken van bouwkundige constructies

Goudstikker - de Vries is een ingenieursbureau met als belangrijkste activiteit het ontwerpen en uitwerken van bouwkundige constructies. Daarnaast zijn enkele afgeleide diensten ontwikkeld, zoals advisering in bouwfysica, schadeonderzoek, prefab betonconstructies en het geven van reparatie-adviezen. Goudstikker - de Vries heeft met vestigingen in Almere, Emmen, Capelle aan den IJssel en 's-Hertogenbosch een goede spreiding over het land. Met de ongeveer honderd medewerkers die bij Goudstikker - de Vries actief zijn behoort het bureau tot de grotere bouwkundig en constructief georiënteerde ingenieurbureaus in Nederland. Het continue streven naar een optimale dienstverlening en het voortdurend werken aan de verdere ontwikkeling van de organisatie heeft vorm gekregen in een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de NEN-EN-ISO-9001:2001-norm. Door DNV Certification B.V. is op 21 maart 2003 op basis hiervan een Certificaat Managementsysteem verleend. (Cert-06856-2003-AQ-ROT-RvA)

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in 's-Hertogenbosch. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.32301,51.70056,500
Goudstikker-de Vries BV www.goudstikker.nl
www.goudstikker.nl
Ingenieursbureau met als belangrijkste activiteit het ontwerpen en uitwerken van bouwkundige constructies

Goudstikker - de Vries Almere B.V. is in 1984 gestart als jongste van de vier vestigingen, waarbij de belangrijkste beweegreden was de groeikernen Almere en Lelystad in de Flevopolder zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

In de loop der tijd heeft het werkgebied zich uitgebreid naar de provincies Noord- en Zuid Holland en Utrecht. De laatste jaren zijn daar de grote Vinex locaties Leidscherijn Leidscheveen, Nieuw Vennep en Barendrecht bijgekomen.

Bureau Almere houdt zich vooral bezig met constructief het ontwerpen en uitwerken van alle voorkomende bouwkundige constructies. De nadruk ligt op grootschalige woningbouw, scholen en binnenstedelijke nieuwbouw.

Het enthousiaste team bestaat op dit moment uit tien technische medewerkers, die worden ondersteund door een tweetal administratieve medewerksters.

Voor de komende jaren verwachten wij een gestage groei in omzet te kunnen realiseren.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Almere. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.217527,52.373393,500
HBG Bouw en Vastgoed BV www.hbgbouwenvastgoed.nl
www.hbgbouwenvastgoed.nl


HBG Bouw en Vastgoed is een onderneming in een veranderende wereld vol ambities en wil daarop inspelen met effectieve en efficiënte antwoorden die ruimte geven aan ambities. Ambities van klanten, medewerkers en aandeelhouders.

Vanuit deze marktgerichte visie werken drie sectoren samen in één groepsmaatschappij.
Onafhankelijk waar nodig en in open samenwerking waar integratie en de schaal van de opdracht dit vereist .

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Bunnik. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.189094,52.064342,500
J.M. van der Hoeven bv www.vanderhoeven.nl
www.vanderhoeven.nl
Fabricage, bouw en installatie van complete glastuinbouwprojecten

Sinds 1953 is J.M. van der Hoeven b.v. gespecialiseerd in de fabricage, bouw en installatie van complete glastuinbouwprojecten inclusief verwarmingssystemen. In de afgelopen decennia heeft het bedrijf een enorme schat aan knowhow opgedaan, zowel in Nederland als daarbuiten. Ervaring in meer dan 60 landen heeft tot producten geleid die de perfectie benaderen en die een focus hebben op de vraag naar moderne en geavanceerde kassenbouw technologie.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in 's-Gravenzande. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.202995,51.985386,500
Van Hoogevest O R Onderhoud Renovatie Restauratie www.hoogevest.nl
www.hoogevest.nl
Voorziet op integrale wijze in huisvestingsbehoeften

De Van Hoogevest Groep voorziet op integrale wijze in huisvestingsbehoeften. Alle producten en diensten die nodig zijn om totaaloplossingen in de woning- en utiliteitsbouw te bereiken, worden door Van Hoogevest geboden. De kernactiviteiten van de Groep worden uitgevoerd door de werkmaatschappijen Ontwikkeling, Bouw en Beheer. Vanuit de vestigingen in Amersfoort, Utrecht, Almere, Woerden en Den Haag worden projecten gerealiseerd op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, kleine nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Amersfoort. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.368138,52.163429,500
Hutten Metaal B.V. www.huttenmetaal.nl
www.huttenmetaal.nl
Solide en compleet in staalbouw

Hutten Metaal, opgericht in 1974, is reeds jarenlang een solide en betrouwbaar familiebedrijf gespecialiseerd in staalbouw. Wij hebben een productiecapaciteit van 10.000 ton staal per jaar en een totale productieoppervlakte van ca. 10.000 m2, ingericht als moderne productiehallen en kantoorruimten. Alle professionele disciplines zijn onder één dak: ontwerp, statische berekeningen, calculatie, werkvoorbereiding, productie, conservering en montage. Wij garanderen een volledige vrijheid in vormgeving, exact naar uw wensen, eisen en behoeften.


Engineering
De Cad/Cam aangestuurde productie bij Hutten Metaal wordt in goede banen geleid door X-steel, een uiterst nauwkeurig en efficiënt 3D-systeem speciaal ontworpen voor een snelle en accurate werkplaatsvoorbereiding. Via dit systeem worden onze boorzaagstraat en ponsknipmachine online aangestuurd. De voordelen hiervan zijn: minder kans op fouten en aanzienlijk kortere productietijden. Ons geheel computergestuurde shop- en jobtime-registratiesysteem maakt het bovendien mogelijk om de productie van dag tot dag te volgen.

Ons machinepark omvat een groot aantal computergestuurde machines, waaronder een geavanceerde, automatische boorzaagstraat voor profielstaal. CNC-gestuurde ponsknipmachines en snijapparatuur worden ingezet voor het fabriceren van kop- en voetplaten en windverbanden.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Vroomshoop. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.58339,52.50361,500
Ingenieursburo voor BouwTechniek BV www.bouwtechniek.nl
www.bouwtechniek.nl
Mensen met een "constructieve" instelling

Ingenieursburo voor BouwTechniek BV (IBT) is sinds 1968 een dienstverlenend, onafhankelijk ingenieursbureau voor architecten, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren. Wij zijn gevestigd in Veenendaal en in Papendrecht!

In ons werkterrein richten wij ons voornamelijk op:
- het berekenen en tekenen van constructies op het gebied van staal, beton, hout en funderingen;
- het geven van adviezen over renovatie;
- het berekenen van EPN, ventilatie en daglicht;
- het uitvoeren van vuurbelastingsberekeningen.

Ons team bestaat uit zo'n 20 medewerkers, die zich de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en zich nog steeds specialiseren op velerlei gebied, door middel van cursussen en ervaringen in de dagelijkse praktijk.

De sectoren waarin wij vooral actief zijn, zijn o.a.:
- kantoor- en utiliteitsbouw;
- woningbouw;
- appartementen en winkels;
- industriele bouw;
- scholen, kerken en zorgcentra.

Als u op zoek bent naar mensen met een "constructieve" instelling, een persoonlijke benadering én een kwalitatief hoogstaande dienstverlening dan bent u bij IBT aan het juiste adres!

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Veenendaal. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.55099,52.03947,500
IBZ Raadgevend ingenieursburo www.ibz-bv.nl
www.ibz-bv.nl
Constructief ontwerpen van draagconstructies van bouwwerken

Tijdens het constructieve ontwerp zoeken wij in teamverband samen met onze opdrachtgever, architect en overige ontwerp- en bouwpartners naar kwalitatief hoogwaardige integrale oplossingen die binnen de gestelde financiële en esthetische randvoorwaarden passen.

Onze constructieve oplossingen zijn gebaseerd op onze creativiteit, inventiviteit en flexibiliteit tezamen met onze hoogwaardige kennis en onze langdurige ruime ervaring. Door de brede kennis van het vakgebied is IBZ een toegevoegde waarde voor ieder bouwteam

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Nijverdal. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.454682,52.364529,500
IJskes Bouw B.V. www.ijskes.nl
www.ijskes.nl
Samen bouwen aan kwaliteit!

Bouwbedrijf Henk IJskes is in 1955 als eenmanszaak opgericht door de naamgever van het bedrijf, de heer Henk IJskes. Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een bouwbedrijf dat de meest uiteenlopende opdrachten uitvoert.

In 1984 werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon Martin IJskes. Tegelijkertijd werd een nieuw pand gebouwd aan het Breedweer 60 te Koog aan de Zaan, het pand waar we nog steeds gevestigd zijn.In 1998 is Bouwbedrijf Henk IJskes b.v. overgenomen door de Deurwaarder Bouwgroep uit Warmenhuizen.

Met behoud van de eigen identiteit, iets waar de medewerkers ten tijde van de overname nadrukkelijk op hebben aangedrongen, is het bedrijf verder uitgegroeid naar een degelijk, betrouwbaar en professioneel bouwbedrijf.

Vanaf 2002 heeft Nico Hekkenberg als directeur de leiding van het bedrijf op zich genomen. Opererend als zelfstandige onderneming binnen de Deurwaarder Bouwgroep heeft het bedrijf zich nog sterker kunnen profileren op de huidige bouwmarkt.

Vanaf 1 januari 2011 heeft Martin Deurwaarder de aandelen overgenomen en is de naam gewijzigd in IJskes Bouw B.V.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Koog aan de Zaan. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.807573,52.45575,500
Jansen Venneboer B.V. www.jansen-venneboer.com
www.jansen-venneboer.com
Bouwt bruggen, stuwen, sluizen, krooshekreinigers, vijzelgemalen, keermiddelen

Jansen Venneboer houdt zich bezig op het grensvlak van water en land in de breedste zin des woords en bouwt bruggen, stuwen, sluizen, krooshekreinigers, vijzelgemalen, keermiddelen, zoals (regel)schuiven, afsluitkleppen en terugslagkleppen, alsmede drijvende steigers.

Vanzelfsprekend is Jansen Venneboer ISO 9001 gecertificeerd en heeft zij het VCA**-certificaat, zodat in de productiehallen en op de bouwplaats de kwaliteit van zowel product als dienstverlening goed gewaarborgd en objectief meetbaar is.

Jansen Venneboer heeft haar eigen engineeringsafdeling, die in feite het hart van het bedrijf is. Projecten doorlopen hier alle fasen: pre-engineeren, de complete constructieberekeningen en detailengineeren. De constructeurs maken gebruik van CAD-systemen en alle moderne rekenmethoden en -programmatuur.

Zowel creativiteit als innovativiteit staan hoog in het vaandel bij de constructeurs van Jansen Venneboer; vele uitgevoerde projecten met een hoge moeilijkheidsgraad; grote en lastige objecten, soms onder architectuur gebouwd, spreken in dit verband boekdelen.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Wijhe. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.131229,52.382902,500
De Jonge Konstruktie B.V. www.dejongekonstruktie.nl
www.dejongekonstruktie.nl
Houdt zich bezig met het verwerken van staal

De Jonge konstruktie BV houdt zich sinds 1978 bezig met het verwerken van staal.
De diverse werkzaamheden bestaan uit het maken van beugelwerk, trappen tot aan scheepssecties en sluisdeuren.

Wij zijn gelegen aan het Winschoterdiep en hebben ruime mogelijkheid tot het laden en lossen boven het water in een eigen haven

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Zuidbroek. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.87265,53.161849,500
Kersten Europe www.kersten.nl
www.kersten.nl
Gespecialiseerd in profiel- en plaatbuigen

De Wanssumse vestiging van Kersten Europe (voorheen Kersten Wanssum) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van profiel- en plaatbuigen. Activiteiten waarmee de onderneming begin jaren ’70 als eerste begon.
Tot de dag van vandaag is men trendsetter gebleven en het streven is vanzelfsprekend die rol ook in de toekomst te spelen.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Wanssum. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.083673,51.538117,500
Kleiss co bv www.kleiss.nl
www.kleiss.nl
Supplier of products and services for the construction and maintenance of pipelines and installations

Kleiss & co is a renowned Dutch producer and supplier of products and services for the construction and maintenance of pipelines and installations. Located in Zwijndrecht, some 15 km South-East from the Port of Rotterdam, our premises offer the latest sophisticated production facilities that enable us to produce a specific range of pipeline construction and maintenance materials according to the latest technical and ISO 9001 standards.

With branch offices in Belgium, United States, and Venezuela and agents in many countries worldwide, Kleiss has been involved in many large and smaller pipeline projects.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Zwijndrecht. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.59294,51.811314,500
Raadgevend Ingenieursburo F. KOCH B.V. www.fkoch.nl
www.fkoch.nl
Raadgevend ingenieursburo

Opdrachten worden uitgevoerd voor:
- overheden als rijk, provincie, havenschappen, waterschappen en gemeenten
- industrie en bedrijfsleven
-visserij en agrarische sector
- beleggingsmaatschappijen, projectontwikkelaars en aannemerij
- nutsbedrijven, zorg- en milieusector

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Goes. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 3.899062,51.493806,500
Kontinex Staal BV www.KSProfiel.com
www.KSProfiel.com
Band, Profielen, Systemen en meer

KS Profiel staat voor geslit bandstaal en koudgevormde profielen uit diverse staalsoorten en kwaliteiten. Naast de profielen en het band ontwikkelen wij ook systemen.

Wij streven ernaar om samen met u tot een goed concept te komen!

Aan wie wij leveren:
Onze klanten bevinden zich wereldwijd in de Magazijnbouw, Carrosserie, Electro, Unitbouw, Installatie, Kassenbouw, Bouw, Staalbouw, Machinebouw, Toegangstechniek, Meubelindustrie, Stalinrichting, Intern Transport, Handel, ...

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Moerdijk. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.606404,51.691181,500
Bouwbedrijf Kooi Appingedam BV www.bouwenmetkooi.nl
www.bouwenmetkooi.nl
Bouwbedrijf

Welkom bij Bouwbedrijf Kooi, een toonaangevend bouwbedrijf in Appingedam. In de afgelopen jaren hebben we voor vele opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk, uiteenlopende gebouwen gerealiseerd. Met circa tachtig enthousiaste en betrokken werknemers doen wij voor elk project ons uiterste best om u als klant optimaal van dienst te zijn. Onze klanten kijken dan ook steevast
tevreden terug op de samenwerking met Bouwbedrijf Kooi.
En daar zijn we best trots op!

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Appingedam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.854435,53.309634,500
Kroon constructiebedrijf b.v. www.kroonstaalbouw.nl
www.kroonstaalbouw.nl
Vervaardigen staalconstructies met toebehoren, zoals hekken en trappen voor de woning- en utiliteitsbouw

Onze dagelijkse bedrijfsactiviteiten zijn het vervaardigen van staalconstructies met toebehoren, zoals hekken en trappen voor de woning- en utiliteitsbouw. Onze bedrijfscapaciteit geeft ons de mogelijkheid voor het realiseren van opdrachten van lichte tot middel zware staalconstructies.

Iedere order wordt door ons uitgewerkt in gedetailleerde tekeningen alvorens wij beginnen met het vervaardigen van het project. Gemotiveerde medewerkers en een modern machinepark in onze productiehal garanderen een hoog kwaliteitsproduct. Na het productieproces wordt het object geconserveerd volgens uw wensen. Hierbij heeft u een keuze uit diverse conserveringsmethodes, zoals verzinken, poedecoating, natlakken e.d. U kunt ook sommige conserveringstypen met elkaar combineren.

Het uiteindelijke product wordt vervolgens geleverd en gemonteerd door onze gemotiveerde, volges VCA gediplomeerde buitenploeg.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Nieuw-Vennep. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.626273,52.270808,500
Jan Kuipers Staal- en Houtbouwindustrie BV www.jankuipers-nunspeet.nl
www.jankuipers-nunspeet.nl
Bedenken, ontwerpen en uitvoeren van straatmeubilair, bedrijfsgebouwen, modulaire bouw en beglazingsconstructies voor dak en gevel

Jan Kuipers Nunspeet is een bedrijf met jarenlange ervaring in het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van onder meer:
straatmeubilair, bedrijfsgebouwen, modulaire bouw en beglazingsconstructies voor dak en gevel. Ons team van ontwerpers, constructeurs en tekenaars maakt het mogelijk om uw wens te vertalen in een product met esthetische uitstraling en degelijke kwaliteit.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Nunspeet. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.778209,52.369712,500
Adviesbureau Looije www.adviesbureaulooije.nl
www.adviesbureaulooije.nl


Geen uitgebreide tekst opgegeven. Klik hier voor meer informatie over dit bedrijf.


Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Rotterdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.474173,51.92788,500
Mammoet Holding B.V. www.mammoet.com
www.mammoet.com
Specialized in solving heavy lifting and transport challenges at onshore or offshore location

The roots of Mammoet are of Dutch origin and this can be recognized at a glance. A no-nonsense perception, innovative solutions, decades of experience and above all highly skilled and loyal employees are typical for Mammoet as you know it. A world class, leading company specialized in solving heavy lifting and transport challenges at any onshore or offshore location. The solutions that Mammoet provide are renowned in economic sectors like the Petro Chemical industry, Offshore, Civil works and Power plants.

It may resemble a routine job when objects, that may be as large as 100 meters with a weight over 2000 tonnes, are safely moved and positioned with high accuracy on their foundations. Such operations are business as usual in the petrochemical industry, offshore constructions or at the maintenance of huge power plants. However, reality is a far cry from routine. Safety and security of people, investment goods and the environment are at the core of any job. The Dutch are familiar with the saying Look before you leap. Likewise, Mammoet excludes any coincidence from happening when it comes to the in-depth preparations of transport and lifting jobs by calculating, simulations, scheduling and logistics.

Accuracy, dedication and skills are nevertheless insufficient to become the leading company in regional and global markets. The invaluable treasure of experiences gained over decades, a passion for developing and applying new, break through technologies and personal commitment culminate into a truly unique innovative power. Extraordinary circumstances do indeed require extraordinary solutions. A live petrochemical plant requires the adoption of strong safety requirements. Cramped spaces, at first sight too small to erect the necessary crane, force to develop alternatives. Weak soils that obviously cannot support heavy loads trigger the application of clever approaches to get round such difficulties. Mammoets solutions push the envelope whenever needed.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Schiedam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.373385,51.904029,500
H. Meijer Staalbouw B.V. www.meijer-staalbouw.nl
www.meijer-staalbouw.nl
Sterke partner in het traject van ontwerp naar realisatie

"Machinefabriek en Constructiebedrijf Meijer en Zoon" werd opgericht in 1946 en begon met het vervaardigen van tandwielen, zelf ontworpen zaagmachines, bouwliften, bekistingsmallen en kleinschalige staalconstructies, alsook met handel in kachels en haarden.
In 1970 werd het pand in de Oosterpoortwijk, mede door de slechte infrastructuur, verlaten en betrok "Machinefabriek en Constructiebedrijf Meijer en Zoon" het huidige pand aan de Rouaanstraat op het industrieterrein Winschoterdiep. Dit nieuwe onderkomen bood "Machinefabriek en Constructiebedrijf Meijer en Zoon" de mogelijkheid zich meer te richten op de staalbouw.Dit bleek zo succesvol, dat het al snel uitgroeide tot de specialiteit van het bedrijf. "Machinefabriek en Constructiebedrijf Meijer en Zoon" bewees een belangrijke en sterke partner te zijn in het traject van ontwerp naar realisatie. In 1988 werd daarom de naam veranderd in "H. Meijer Staalbouw b.v.".

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Groningen. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.606205,53.19785,500
Meilof Riks BV www.meilofriks.nl
www.meilofriks.nl
Produceren en installeren aluminium dakgoten

Meilof Riks bv houdt zich sinds 1992 bezig met de productie en installatie van aluminium dakgoten.
Het inmiddels sterk gegroeide bedrijf voert opdrachten uit in geheel Nederland, Belgie en het noorden van Duitsland, en beschikt over een modern en uitgebreid machine- en wagenpark voor de productie van dakgoten ter plekke.
De uitgevoerde en uit te voeren projecten zijn zeer veelzijdig voor o.a. particuliere woningen, bedrijfsgebouwen, grootschalige renovatieprojecten van woningbouwcorporaties en nieuwbouwwijken.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Veendam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.896807,53.107343,500
Mennega Metaalkonstrukties B.V. www.mennega.nl
www.mennega.nl
Specialist op het gebied van staal, roestvaststaal en aluminiumconstructies

Een van de kenmerken van ons bedrijf is het directe contact tussen bedrijfsleiding en werknemers en bedrijfsleiding en opdrachtgever. Dit geeft ons de mogelijkheid om flexibel in te spelen op de wensen van onze klanten.
Om de grote verscheidenheid aan producten optimaal te kunnen vervaardigen, staat een uitstekend machinepark ter beschikking.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Gasselte. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.793121,52.975446,500
Mourik Bouw B.V. www.mourik.com
www.mourik.com
Gespecialiseerd in burgerlijke en utiliteitsbouw

Mourik Bouw is gespecialiseerd in burgerlijke en utiliteitsbouw. In heel Nederland heeft Mourik Bouw onder stringente kwaliteits- en veiligheidseisen talrijke bouwprojecten uitgevoerd, variërend van fabrieken, controlekamers en kantoorgebouwen tot distributiecentra, werkplaatsen en andere bedrijfspanden. De werkzaamheden variëren van grootschalige nieuwbouwprojecten tot renovaties, verbouwingen en onderhoud. Door haar uitgebreide ervaring kan Mourik Bouw de totale projectverantwoordelijkheid dragen, van ontwerp tot en met oplevering.

Mourik Bouw is actief in de volgende markten:

Industrie:
- (petro)chemie
- voedingsmiddelen

Overige bedrijven:
- nutssector
- telecommunicatie
- autodealers en garagebedrijven
- afvalverwerking
- groothandel
- opslag en distributie
- horeca

Instellingen:
- gezondheid
- onderwijs

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Rozenburg. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.269539,51.866481,500
Staalbouw Nagelhout bv www.staalbouwnagelhout.nl
www.staalbouwnagelhout.nl
Houdt zich bezig met het vervaardigen van constructiewerk

De oprichting van Staalbouw Nagelhout vond plaats op 23-08-1983. Na aankoop van de productiehallen werd met 5 man personeel gestart met "het produceren van alles wat op dat moment met staal van doen had". In de loop van de jaren heeft dit geresulteerd in een personeelsbezetting van ca. 50 man en werd de productie steeds gericht op het produceren van grotere staalconstructies.

Zoals bij ieder startend bedrijf was er in het begin sprake van pionierswerk. Om de verkregen opdrachten volgens de gemaakte afspraken te realiseren, moest er soms dag en nacht doorgewerkt worden. In deze beginperiode lag het accent ook sterk op de productie van de te maken onderdelen, wegens gebrek aan de benodigde machines moesten er soms noodsprongen gemaakt worden om bepaalde onderdelen te kunnen completeren. Een bijkomend voordeel met betrekking tot personeelsuitbreiding was dat er in het verleden in Bakhuizen reeds een staalconstructiebedrijf geopereerd had zodat er vrij veel werknemers met enige ervaring in de regio aanwezig waren. Via interne begeleiding en scholing werd de vereiste vakbekwaamheid verder vergroot.

De verrichte werkzaamheden vielen bij de diverse opdrachtgevers schijnbaar in goede aarde, want de verdere uitloop van de binnenkomende opdrachten werd vaak gebaseerd op mond tot mond reclame zonder dat er veel tijd en energie in acquisitie gestopt hoefde te worden. Door deze geleidelijke uitbouw van opdrachtgevers bleef het toch mogelijk om een persoonlijke benadering te kunnen handhaven. Het werkgebied is van vrij regionaal steeds meer tot landelijk uitgegroeid. Aansluitend op de beginperiode zijn de opdrachten steeds groter geworden. Het volgens planning uitvoeren van de eerste grote opdrachten is de basis geweest voor het continueren van opdrachten van dergelijke grootte. Na enkele jaren in deze markt geopereerd te hebben was de weg geëffend voor het rechtstreeks verkrijgen van opdrachten van architectenbureaus in industriëlen.

Parallel aan de stormachtige groei is het streven naar kwaliteit steeds aan de orde geweest. De groter wordende omzet ging steeds meer eisen stellen aan de interne begeleiding, wat al vrij spoedig resulteerde in de aanstelling van een kwaliteitscontroleur om het aantal tijdens de bouw optredende problemen sterk te verminderen. De bedrijfsorganisatie kwam vooral in de periode van de stormachtige omzetgroei dikwijls onder zware belasting te staan, maar werd uiteindelijk door hard werken toch tot een stabiel geheel gesmeed.

Nu zijn wij een goede bouwpartner voor de opdrachtgever geworden. Er wordt met de gehele organisatie meegewerkt om een kwalitatief en verantwoord gebouw of een goede constructie voor een concurerende prijs neer te zetten.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Bakhuizen. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.455743,52.866208,500
Nedcon Magazijninrichting B.V. www.nedcon.com
www.nedcon.com
Ontwerpt, produceert en installeert industriële opslagsystemen

Nedcon Groep N.V. is een internationale onderneming die industriële opslagsystemen ontwerpt, produceert en installeert. De constructies worden toegepast in de markt voor standaardstellingen en de markt voor complexe en geautomatiseerde opslagsystemen. Nedcon heeft wereldwijd een toonaangevende positie door haar innovatief vermogen, gedegen projectmanagement en aandacht voor veiligheid. De onderneming heeft productielocaties in Nederland en Tsjechië en verkoopkantoren in België, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Hongarije, Polen, Spanje en de Verenigde Staten. Nedcon richt zich op de markten voor:


Traditionele stellingsystemen voor magazijnen en distributiecentra in Europa.
Geavanceerde stellingconstructies voor geautomatiseerde opslag- en distributiecentra in Europa en Amerika (veelal turnkey projecten samen met systeempartners).
Silobouw; stellingconstructies met integratie van dak- en wandbeplating.
Maatwerkconstructies voor opslag van bijzondere goederen en voor specifieke bedieningsapparatuur.
Parkeerdekken in modulaire systeembouw.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Doetinchem. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.294982,51.950195,500
Nederhoed Staalbouw B.V. www.nederhoed.nl
www.nederhoed.nl
Levert op het gebied van staalconstructies een totaalpakket inclusief montage

Staalconstructies vormen het geraamte van een bouwwerk. Het hoeft geen betoog dat zo'n dikwijls weggewerkt stalen skelet een perfecte constructie is. Nederhoed Staalbouw te Heerenveen (ISO 9002 gecertificeerd) is hierin een betrokken meedenker en dóórdenker en levert een totaalpakket, inclusief montage.

Een team van technici zoekt tot in de detail om zowel de beste als voordeligste oplossing te bieden. In nauwe samenwerking met andere partners van het bouwteam gaat Nederhoed Staalbouw vervolgens aan de slag: gemotiveerd en vakkundig.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Heerenveen. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.894807,52.983219,500
Nedri spanstaal bv www.nedri.nl
www.nedri.nl
Worldwide supplier of low relaxation steel wires and strands for pre-stressing concrete elements and structures

Worldwide supplier of low relaxation steel wires and strands for pre-stressing concrete elements and structures
- pre-fab elements
- infrastructural and industrial projects on- and offshore

Special products: carbon fiber composites

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Venlo. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.1407,51.381915,500
Nedstaal B.V. www.nedstaal.nl
www.nedstaal.nl
Specialist in op maat geproduceerd en kwalitatief hoogwaardig staal.

Nedstaal is een kwalitatief en innovatief staalbedrijf, dat gespecialiseerd is in de productie van snelle, op maatgerichte leveringen (kleine charges). Het werkt continue aan de verbetering van zowel zijn producten als het productieproces, om een hoogwaardig kwaliteitsniveau te kunnen waarborgen. Nedstaal is daarmee betrouwbaar, flexibel en zeer klantgericht.

Nedstaal is in 1938 opgericht als onderdeel van de NV Nederlandsche Kabel Fabriek (NKF), producent van band en draad voor elektrische kabels. Medio 1960 is het bedrijf overgenomen door Philips, waarna het in 1975 werd opgenomen in Thyssen Stahl AG. In 1998 volgde een management buy out door Glimmerveen en H2 Investment Group. 2008 wordt dan ook een bijzonder jaar; Nedstaal BV viert dan niet alleen zijn zeventigjarige bestaan, maar ook zijn tienjarige jubileum als zelfstandig staalproducent.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Alblasserdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.660828,51.852592,500
Nijl Staalconstructies B.V. www.nijl.nl
www.nijl.nl
Vakmanschap in staalbouw

NIJL B.V. staat al ruim 75 jaar voor gedegen vakmanschap in staalbouw. Dat feit alleen garandeert echter nog geen kwalitatieve oplossing voor uw specifieke probleem. Daarom denkt en werkt de NIJL B.V. anders. Ons specialisme omvat het gehele traject, vanaf ontwerp tot en met de oplevering. Samen met u zoeken wij naar de best mogelijke oplossing, binnen beschikbare budgetten, waarna de constructie ook exact volgens de specificatie wordt gerealiseerd. Bij NIJL B.V. vindt u alle specialismen in één hand. De afdelingen engineering, productie en montage zijn op elkaar afgestemd. De verschillende onderdelen worden op de bouwplaats door eigen, geroutineerde montagespecialisten gemonteerd. Dit gebeurt vakkundig èn op het overeengekomen tijdstip.
NIJL biedt kwaliteit in alle fasen en facetten en is gecertificeerd conform de Duitse laskwalificatie Grosser Eignungsnachweis (DIN 18800 Teil 7). Op dit moment kwalificeert NIJL zich voor een EN 729 laskwalificatie. Verder is NIJL in bezit van een VCA** certificaat. NIJL is een SOM erkend leerbedrijf en lid van de Samenwerkende Nederlandse Staalbouw (SNS).

NIJL B.V. heeft bewust gekozen voor een breed productengamma. Daardoor bent u bij ons niet alleen aan het kwalitatieve adres van omvangrijke constructies, maar ook voor 'klein-materiaal'.
Om u een indruk te geven: NIJL B.V. ontwerpt en fabriceert industriehallen, leidingbruggen, vrieshuizen, radartorens, distributiecentra, loopkranen, tribunes, veestallen, bordessen, trappen en complete casco's. Complete turnkey projecten worden ook de NIJL B.V. gerealiseerd. En al deze projecten vindt u zowel in Nederland als over de hele wereld; bijvoorbeeld in Saoedi-Arabië. Libië, Griekenland, Zaïre, Nigeria, Paraguay, Polen en de EU landen.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Lemelerveld. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.334605,52.439564,500
Novateq Engineering B.V. http://novateq.nl/en/
http://novateq.nl/en/
Engineering voor praktische oplossingen

Werktuigbouwkundig engineeringbureau Novateq

Novateq Engineering BV is een dynamisch en flexibel werktuigbouwkundig ingenieursbureau met ruim 25 jaar ervaring in engineering voor opdrachtgevers uit diverse sectoren in binnen- en buitenland.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, detailleren (inclusief calculaties) en ontwikkelen van zware en lichte staalconstructies en machines voor klanten die actief zijn in sectoren als de kraanbouw-, de offshore, de baggersector en de agrarische sector.

Daarnaast werken wij aan projecten zoals cementlaad- en losinstallaties, betonmixinstallaties, op- en overslaginstallaties transportbanden, drill cuttings equipment/handling, industriële hef- en hijsequipment, grondstofwinning en meer.

Ook verzorgen wij gespecialiseerde diensten, waaronder consultancy en projectmanagement, het begeleiden van certificerings- en vergunningstrajecten alsmede risico-inventarisaties en -evaluaties (RI&E).

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Nieuw-Vennep. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.664147,52.47903,500
Vic Obdam Staalbouw B.V. www.vicobdam.nl
www.vicobdam.nl


Geen uitgebreide tekst opgegeven. Klik hier voor meer informatie over dit bedrijf.


Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Obdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.894834,52.671382,500
Oostingh Staalbouw BV www.oostingh.nl
www.oostingh.nl
Nationaal en internationaal werkende staalbouwer

Oostingh Staalbouw is een bedrijf dat in 1950 is opgericht in Katwijk aan Zee. Vanaf die tijd is ons bedrijf uitgegroeid tot een nationaal en internationaal werkende staalbouwer met ca. 170 medewerkers. Het totale bedrijfsoppervlak is ruim 40.000 m2 waarvan ca. 30.000 m2 bebouwd is.

Door de technologische ontwikkelingen die wij in de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, zijn wij in staat het gehele voortbrengingsproces van staalconstructies geheel in eigen beheer uit te voeren. Van ontwerpen, berekenen en tekenen tot werkvoorbereiding, produceren, conserveren en monteren.

Zo werken de ontwerpers van Oostingh Staalbouw met het computergestuurde STRUCAD-tekenprogramma, een '3D-Solid modelling'-programma dat speciaal voor de staalbouw werd ontwikkeld. Tekeningen kunnen via het internet aangeleverd worden. Een groot voordeel van het werken met STRUCAD is dat ingevoerde of door de computer gegenereerde gegevens in het gehele verdere proces gebruikt worden voor o.a. de aansturing van de computergestuurde machines in onze werkplaats.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Katwijk. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.439563,52.204307,500
Panagro BV Aanneming-Mij www.panagro.nl
www.panagro.nl
Aannemingsmaatschappij

Panagro, dat staat voor bouwen enzovoort! Bouwen enzovoort? Wij willen er mee uitdrukken dat de activiteiten veel meer omvatten dan louter bouwen. Panagro wil graag gezien worden als allround ontwikkelend bouwbedrijf en vooral ook als partner in het oplossen van problemen. Werkelijk alle aspecten die met de realisatie van het project samenhangen zien wij als ons vakgebied. Vanaf de ideevorming en de formatie van een ontwikkeling- of bouwteam tot aan het overhandigen van de sleutel.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Leidschendam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.392213,52.077573,500
Ingenieursbureau Peree www.peree.nl
www.peree.nl


Geen uitgebreide tekst opgegeven. Klik hier voor meer informatie over dit bedrijf.


Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Deventer. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.174051,52.241928,500
Pieters Bouwtechniek Haarlem B.V. www.pietersbouwtechniek.nl
www.pietersbouwtechniek.nl
Bouwtechniek

Pieters Bouwtechniek onderscheidt zich door klantgerichte aanpak en een grote mate van betrokkenheid. De platte organisatiestructuur zorgt bovendien voor optimale flexibiliteit en efficiëncy.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Haarlem. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.660824,52.381046,500
Pieters Bouwtechniek Almere B.V. www.pietersbouwtechniek.nl
www.pietersbouwtechniek.nl


Geen uitgebreide tekst opgegeven. Klik hier voor meer informatie over dit bedrijf.


Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Amsterdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.21765,52.368728,500
Metaalbedrijf J. Pompstra B.V. www.pompstra.nl
www.pompstra.nl
Gespecialiseerd in staalconstructies

Metaalbedrijf J. Pompstra b.v. is gespecialiseerd in bijzondere staalconstructies. Hoe gedetailleerd of specialistisch uw ontwerp ook is, Pompstra vertaalt het in een hoogwaardig product en levert staaltjes werk die maar weinig bedrijven evenaren. Verfijnd hekwerk, een ronde showroom, een ruimtelijke uitkijktoren, een ellipsvormig museum, u kunt het zo ingewikkeld niet bedenken of Pompstra construeert het van staal.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Oldemarkt. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.969126,52.824069,500
PT-Structural BV www.pt-structural.com
www.pt-structural.com
Analyseren van constructies door middel van de eindige elementen methode

PT Structural is gespecialiseerd in het analyseren van constructies door middel van de eindige elementen methode (FEM). We bezitten een ruime ervaring op het gebied van staalconstructies, scheepsconstructies en bijzondere constructies.

Enkele van onze opdrachtgevers: Merwede Shipyard BV; BAM Civiel BV; Hollandia BV; Huisman-Itrec BV; Seatools BV; Van Oord ACZ BV; Joop van den Ende Theaterproducties.

Ons kantoor bevindt zich in het hart van onze klantenkring, eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg A16, aan de zuidzijde van de Nieuwe Maas vlakbij de Van Brienenoord Brug.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Rotterdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.5456,51.89951,500
Qec VOF www.qec.nu
www.qec.nu
Qec-Rekenbladen voor eurocode

Quick EuroCode is een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van een rekenprogramma's voor constructeurs. De programma's zijn rekenbladen in Excel, zijn eenvoudig te gebruiken en toetsen volgens de Eurocode.

De programma's zijn opgezet om op een praktische manier 1001 onderdelen van een constructie te berekenen en te controleren. Daarnaast maken de programma's de stap naar de Eurocode een stuk makkelijker en wordt de gebruiker geholpen om de Eurocode toe te passen en het inzicht te vergroten. Op verzoek kunnen trainingen worden verzorgd voor het gebruik van de programma's en over hoe te werken volgens de Eurocode.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Haarlem. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.636241,52.393974,500
Remco Ruimtebouw b.v. www.remco.nl
www.remco.nl
Bouwer van bedrijfshallen

Remco Ruimtebouw b.v. is een toonaangevende bouwer van bedrijfshallen. Wij ontwerpen, produceren en realiseren elke hal die u voor ogen heeft. Groot of klein, louter functioneel of zeer representatief. Vaak leveren we een gebouw turn-key op, dat wil zeggen: compleet mèt kantoorgebouw en/of andere bouwkundige voorzieningen.

Remco werkt met eigen bouwconcepten. Deze concepten bieden veel ruimte voor maatwerk, zodat we aan alle branche-specifieke eisen kunnen voldoen. Remco bouwt dan ook nagenoeg voor alle branches: van productie, transport en opslag tot groothandel, detailhandel, sport en recreatie.

In de afgelopen 25 jaar hebben wij een enorme ervaring opgebouwd. Alleen in Nederland al hebben wij duizenden projecten op onze naam staan.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Best. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.394486,51.48613,500
Ingenieursgroep Romkes B.V. www.igromkes.nl
www.igromkes.nl
Ingenieursgroep voor bouwtechniek

Het bureau
Ingenieursgroep Romkes bv is in 1988 opgericht door ing. S.P.M. Romkes. Na zijn studie bouwkunde heeft ing. S. Romkes bij diverse bedrijven werkervaring opgedaan, en in 1988 startte hij zijn eigen bedrijf in Sint Nicolaasga, waar hij zijn innovatieve denk- en werkwijze verder zelfstandig kon ontplooien.

Ingenieursgroep Romkes bv bestaat inmiddels uit een team van ca. 18 medewerkers die gespecialiseerd zijn in de verschillende aspecten van het bouwproces. Ons bedrijf kenmerkt zich door een horizontale organisatiestructuur, dat wil zeggen korte communicatielijnen met een nuchtere kijk op zaken. Ons doel is al onze opdrachtgevers op een professionele en vriendelijke manier een betrouwbaar en economisch haalbaar constructief advies te geven. Ingenieursgroep Romkes bv weet vaak complexe vraagstukken te voorzien van eenvoudige en voordelige oplossingen.

Werkzaamheden
Binnen ons bureau zijn alle disciplines aanwezig om een totale oplossing aan te kunnen bieden voor uw project: woningbouw, utiliteitsbouw, industrie, windenergie en bijzondere constructies. De uitwerking hiervan kan variëren van bouwkundig / constructief ontwerp volgens de sinds kort ingevoerde normering Eurocode tot het vervaardigen van de werktekeningen van de beton- en/of staalconstructie.

Programmatuur
Ons bureau maakt sinds haar oprichting al gebruik van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van automatisering. Continue is geïnvesteerd in de nieuwste reken- en tekensoftware, waarbij ook eigen programmatuur is ontwikkeld. Deze investeringen bieden het bedrijf de flexibiliteit om de laatste ontwikkelingen in de constructieve sector te kunnen blijven volgen. Immers, construeren en adviseren is een continue afweging van mogelijkheden, enerzijds begrensd door de kosten en anderzijds door de voorschriften. Ons bureau heeft zich omtrent het vervaardigen van constructief tekenwerk verdiept in alle fasen van het tekenproces. Wij kunnen constructief tekenwerk in de besteksfase aanbieden, alsmede het vervaardigen van de werktekeningen. Voor staalconstructies wordt gebruik gemaakt van het tekenprogramma StruCAD, waarmee het mogelijk is om niet alleen de staalconstructie grafisch uit te werken, maar waarbij ook alle benodigde data voor de aansturing van werkplaats- machines (bijvoorbeeld pons-knipstraat) worden aangeleverd. Wij werken al sinds 1995 met StruCAD en hebben diverse prijzen met dit tekenwerk gewonnen.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in St. Nicolaasga. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.741838,52.920003,500
Rood Staalbouw www.roodstaalbouw.nl
www.roodstaalbouw.nl


Geen uitgebreide tekst opgegeven. Klik hier voor meer informatie over dit bedrijf.


Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Obdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.89225,52.671419,500
De Ruijter STM bv www.deruijterstm.nl
www.deruijterstm.nl
Machinewerken en constructiewerken in lage-lonen-landen

Wij zijn gespecialiseerd in het uitbesteden van machinewerken en constructiewerken in lage-lonen-landen, met name in Tsjechië.

In samenwerking met AKOS Engineering West BV, Transys spol. s.r.o. en Mulcon BV zijn wij in staat een project turn key, d.w.z. vanaf engineering tot en met montage, op te leveren.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Beverwijk. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.664158,52.479043,500
Schaeffer Raadgevend Ingenieursbureau B.V. www.schaeffer.nl
www.schaeffer.nl


Schaeffer Raadgevend Ingenieursbureau is opgericht in 1967.
Wij zijn een raadgevend ingenieursbureau dat opdrachten uitvoert op het gebied van :
 • Constructies
Betonconstructies
Staalconstructies
Houtconstructies
Gemetselde constructies
 • Funderingstechniek
Paaldraagvermogen e.d.
Draagvermogen funderingen op staal
Damwanden
Zettingsberekeningen t.g.v. grondophogingen
 • Bouwfysica
EPN-berekeningen utiliteitsbouw en woningbouw
Geluidsisolatie (beoordeling en/of metingen)
Gevelgeluidwering
Ventilatie berekeningen (capaciteiten, voorzieningen en balans)
Daglicht (toetreding en daglichtfactor t.b.v. verlichting)
Koudebruggen (berekening en beoordeling)
 • Akoestiek
Geluidsbelasting op de gevels (verkeerslawaai, industrielawaai)
Ruimte akoestiek (bepaling en berekening nagalmtijd e.d.)
Milieuvergunningen
Wet geluidhinder

Ons werkterrein omvat onder andere de utiliteits- en woningbouw.
Tevens worden door ons bureau bruggen voor voetgangers en fietsers uitgewerkt.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Dordrecht. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.67354,51.785924,500
Sportfondsen Nederland NV www.sfn.nl
www.sfn.nl
Actief met exploitatie, advisering en dienstverlening op het gebied van sport, recreatie en welzijn

Sportfondsen Nederland NV is actief met exploitatie, advisering en dienstverlening op het gebied van sport, recreatie en welzijn. De onderneming streeft bij haar exploitaties naar een optimale waarde® voor de gebruikers, lokale samenleving, gemeente en het management & de medewerkers.

Meer dan tachtig gemeenten hebben Sportfondsen Nederland ingeschakeld voor de exploitatie van sport-, recreatie- en welzijnsaccommodaties. De onderneming heeft door haar jarenlange exploitatie-ervaring een haarscherpe kijk verkregen op de specifieke aandachtsgebieden. Deze kennis wordt eveneens aangewend voor specifieke vraagstukken op bedrijfskundig, technisch en financieel gebied.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Amsterdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.841779,52.364087,500
Slokker Bouwgroep B.V. www.slokkerbouwgroep.nl
www.slokkerbouwgroep.nl
Ervaring in zowel woningbouw en utiliteitsbouw als in stadsvernieuwing, renovatie en groot onderhoud

Slokker Bouwgroep. Een bekende naam in de bouwsector. Een naam die staat voor ruim vijfenzestig jaar ervaring in zowel woningbouw en utiliteitsbouw als in stadsvernieuwing, renovatie en groot onderhoud. En een naam die staat voor bouwen met beleid en bouwen met een toekomstvisie.

Slokker Bouwgroep is onderdeel van de Slokker Groep. Een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een vooruitstrevende, landelijk opererende organisatie met zo’n 500 medewerkers. Medewerkers die een grote diversiteit aan kennis en ervaring bundelen op alle onderdelen van een bouwtraject.

Er wordt gewerkt vanuit vijf zelfstandige vestigingen in Almere, Apeldoorn, Breda, Huizen en Zoetermeer. Het hoofdkantoor in Huizen biedt begeleiding en ondersteuning. De centraal gelegen materieeldienst in Harderwijk zorgt voor de praktische hulpmiddelen bij het bouwproces.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Huizen. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.237558,52.29451,500
Staalbouw Smid Hoogkerk BV www.staalbouw-smid.nl
www.staalbouw-smid.nl
Gespecialiseerd op het gebied van staalbouw

Staalbouw Smid Hoogkerk is in 1820 opgericht als grof hoef- en machinesmederij. In 1902 werd het bedrijf officieel geregistreerd door de 3e generatie van de familie Smid, en werd een begin gemaakt met het maken van ijzer-constructies.

Het bedrijf kende in de loop der jaren verschillende ondernemingsvormen en locaties.
Het huidige bedrijf is sinds 1963 op het industrieterrein Hoogkerk - Vierverlaten gevestigd. In 1977 werd een grote uitbereiding gerealiseerd en in 1987 vond uitbereiding plaats bij de conserveringsafdeling. In 1991 zijn de plannen doorgevoerd om de productieruimte te vergroten tot een totaaloppervlak van 5100 m2.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Groningen. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.489211,53.213575,500
STC Tijntje www.stctijnje.nl
www.stctijnje.nl
Vervaardigt staalconstructies, groot en klein

Konstruktiebedrijf IJbema is sinds haar oprichting in 1948 uitgegroeid tot één van de grotere constructiebedrijven in het Noorden. Nationaal en internationaal opererend. Het is niet voor niets dat complexe staalconstructies aan IJbema worden toevertrouwd. Goed opgeleid, ervaren en gemotiveerd personeel in combinatie met hoogstaande automatisering en onze no-nonsense houding dragen daar aan bij.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Tijnje. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.989108,53.032308,500
Constructie- en Installatiebedrijf K. Stok Zn. B.V. www.stok.nl
www.stok.nl
Landelijk werkend constructie- en installatiebedrijf voor hoofdzakelijk de utiliteitssector

Constructie- en Installatiebedrijf K. Stok & Zn. B.V. is een landelijk werkend constructie- en installatiebedrijf voor hoofdzakelijk de utiliteitssector. Als constructiebedrijf is Stok toeleverancier voor de bouw in de vorm van stalen skeletten, trappen, bordessen, leuningen en dergelijke.

Stok & Zn. Verzorgt het gehele constructiewerk, dus inclusief het tekenwerk, van grove constructies tot het fijnere werk. De kennis en ervaring om creatief met het materiaal (metaal) om te gaan, is groot; K. Stok & Zn. B.V. kan op dit gebied vrijwel elke wens omzetten in een perfect eindproduct.


Installatie

De afdeling installatie biedt een breed dienstenpakket op het gebied van gas, waterleiding, verwarming, sanitair, dakbedekking en zinkwerk. Het bedrijf verkoopt en installeert ook zonnepanelen en bijbehorende boilers.

In de woningbouw is het bedrijf vaak werkzaam in renovatieprojecten. In hallen en winkels plaatst het bedrijf vaak direct en indirect gestookte luchtverwarmers; in werkplaatsen is er veel vraag naar stralingsverwarming.

In 1925 begon de heer K. Stok een smederij; het werk bestond vooral uit het beslaan van paarden en het maken van kachelpijpen. De opkomst van de landbouwmechanisatie zorgde binnen het bedrijf voor nieuwe activiteiten, zoals het repareren en verkopen van landbouwwerktuigen. Toen deze branche zich overal in het land flink ontwikkeld had, richtte Stok zich op het constructiewerk.

Bij dit bedrijfsonderdeel werken tegenwoordig 21 medewerkers, waarvan negen in de werkplaats en vier in de buitendienst. De onderneming beschikt over eigen constructeurs en tekenaars, die met het CAD-systeem en met het programma Pro-Staal 3D werken. De bedrijfstak installatietechniek is met drie medewerkers vooral werkzaam in de eigen regio.

Het bedrijf wordt geleid door de heren K.G. Stok, J.H. Stok en A. Fennema. Het werkgebied bevindt zich voornamelijk boven de grote rivieren.

De verantwoording bij het constructietekenwerk is de laatste jaren flink toegenomen; de tekeningen moeten uiterst gedetailleerd worden uitgevoerd en alle voorgeschreven eisen en normen zijn al in het tekenstadium verwerkt. De medewerkers van de tekenkamer zijn in staat om dit werk perfect uit te voeren.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in St. Annaparochie. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.656134,53.279878,500
Strukton Bouw en Vastgoed www.strukton.com
www.strukton.com
Bouwbedrijf voor beton- en waterbouw, railinfrastructuur, utiliteitsbouw en bouw & onderhoud

Er ligt een uitdagende opdracht, maar er is geen geschikte marktpartij te vinden die hem wil uitvoeren. Dan doen we het gewoon zelf. Zo ontstond in 1918 het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen in Utrecht – tegenwoordig bekend als ’de inktpot’ – en wordt de voorloper van Strukton geboren. Nu, meer dan 85 jaar later, gaat Strukton met dezelfde gedrevenheid en inventiviteit de uitdaging aan van de hedendaagse markt.

Strukton biedt totaalconcepten op het gebied van infrastructuur en accommodatie met als doel dat de eindgebruiker prettig kan reizen en in een comfortabele ruimte kan verblijven: van wonen en werken tot recreëren en leren. Een voortdurend zoeken naar evenwicht tussen economisch rendement en duurzaamheid hoort daarbij.

Strukton is een meedenkende partner die in staat is in het hele proces van concept tot exploitatiefase een actieve rol te spelen. Dit vertaalt zich naar langlopende relaties. Zo loopt Strukton voorop in concessiegerelateerde projecten en allianties, met looptijden van 15 tot 25 jaar.

Strukton bestaat uit vijf werkmaatschappijen, die samen geïntegreerde diensten verlenen: Strukton Integrale Projecten, Strukton Bouw&Vastgoed, Strukton Civiel, Strukton Worksphere en Strukton Railinfra.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Maarssen. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.02163,52.14286,500
Stumico www.stumico.nl
www.stumico.nl
Onafhankelijk ICT-platform voor de bouw

De vereniging Stumico stelt zich tot doel het bevorderen van het gebruik van computertoepassingen op het brede gebied van de civiele techniek en de bouw. Stumico is een aangesloten organisatie van de Betonvereniging en de Vereniging Bouwen met staal.

Onafhankelijk ICT-platform voor de bouw

Stumico richt zich op een drietal interessante aandachtsgebieden, namelijk:
 • het gebruik van nieuwe ICT-toepassingen in de bouw;
 • het beschikbaar stellen van allerhande informatie gerelateerd aan de bouw;
 • het verstrekken van informatie over nieuwe ontwikkelingen binnen de automatisering in relatie tot bedrijfsvoering en samenwerking in de bouw.

De vereniging realiseert dit door het voor en door leden organiseren van:
 • het beleggen van avondbijeenkomsten waarin bedrijven worden bezocht en/of waar ervaringen van ICT-gebruikers worden uitgewisseld;
 • het houden van computeravonden, waarna men als beginner kennis maakt met pakketten en aan de start kan met o.a. MS Project, VBA en Website maken;
 • het verzorgen van korte cursussen zoals o.a. Visual Basic, CAD, EEM en 'C';
 • het verzorgen van demonstraties en voordrachten bij bedrijven en instellingen;
 • het houden van de tweejaarlijkse Stumico middag, met voordrachten over actuele zaken met daaromheen een tentoonstelling van software;
 • het per kwartaal uitgeven van het verenigingsblad " Nieuwsbrief", waarin opgenomen mededelingen van het bestuur, meldingen van cursussen, verslagen van voordrachten, ledeninformatie, nieuwe ontwikkelingen, wetenswaardigheden informaties over gebruikersgroepen en interessante links;
 • het uitwisselen van informatie via de Website;
 • het verzorgen van een kennisnetwerk via het internet voor de leden.

Stumico is een zeer levende vereniging met meer dan 300 enthousiaste leden.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Gouda. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.703908,52.021583,500
Takenaka Netherlands B.V. www.takenaka.nl
www.takenaka.nl
Provides services with the "Integrated Design-Build System", from planning and design to construction and maintenance

In Europe as well as in Japan, TAKENAKA provides a wide range of services with the "Integrated Design-Build System", from planning and design to construction and maintenance. As a general contractor, the company provides total co-ordination between design, engineering, scheduling, estimation, purchasing and construction, which saves valuable time throughout the project.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Amsterdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.847293,52.390996,500
Takenaka Netherlands b.v. www.takenaka.nl
www.takenaka.nl
Provides services with the "Integrated Design-Build System", from planning and design to construction and maintenance

In Europe as well as in Japan, TAKENAKA provides a wide range of services with the "Integrated Design-Build System", from planning and design to construction and maintenance. As a general contractor, the company provides total co-ordination between design, engineering, scheduling, estimation, purchasing and construction, which saves valuable time throughout the project.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Maastricht Airport. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.775622,50.923125,500
TNO Bouw www.bouw.tno.nl
www.bouw.tno.nl
Zorgt voor betrouwbaarheid en kwaliteit van het onderzoek binnen de bouwsector

Als een van de 14 kennisinstituten maakt TNO Bouw deel uit van de Nederlandse Organisatie voor toegepast natuurwetenschappelijk onderzoek TNO. Binnen de wereld van bouw neemt TNO Bouw een bijzondere plaats in vanwege zijn onafhankelijke positie. De organisatie hecht grote waarde aan de betrouwbaarheid en kwaliteit van het onderzoek en het ontwikkelen van nieuwe kennis. Centraal daarbij staat het leveren van maatwerk ten behoeve van opdrachtgevers.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Delft. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.341842,52.027581,500
Tollenaar Staalgroep B.V. www.tosec.nl
www.tosec.nl
Transformeert vlakstaal, koker, buis en profielen tot door de klant gespecificeerde producten

De activiteiten van Tosec richten zich op het transformeren van vlakstaal, koker, buis en profielen tot door de klant gespecificeerde producten. Onze bedrijfsdoelstelling en de markten waar wij ons op richten, kunt u elders op deze site inzien.

Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Zwolle. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

Gemaakt door IDEOMA.]]>
root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.055785,52.51188,500
VDK Engineering B.V. www.vdk-engineering.nl
www.vdk-engineering.nl
Dynamisch teken- en adviesbureau in de staalbranche

VDK Engineering is een jong en dynamisch teken- en adviesbureau in de staalbranche.
Uw vragen of problemen zijn voor ons vooral een uitdaging.
Onze kracht is onze kennis en ruime ervaring op het gebied van staalbouw, ondanks ons jonge bestaan.
Opgeteld beschikken wij nu met één constructeur en vijf Strucad tekenaar-constructeurs over ruim 115 jaar staalbouwervaring.
Samen vormen wij een gemotiveerd en vooral gedreven team, dat u kan bijstaan in het oplossen van al uw vragen op het gebied van staalconstructies, zoals
 • Het genereren van Strucad modellen voor materiaal-, uittrek- en/of calculatiedoeleinden.
 • Het maken van constructie ontwerpberekeningen.
 • Het genereren van Strucad modellen voor ontwerppresentaties
 • Het vervaardigen van plantekeningen.
 • Het maken van detailberekeningen.
 • Het vervaardigen van werkplaatstekeningen.
 • Het doen van projectbegeleiding.

  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Sassenheim. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]> root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.491299,52.208605,500 Vekoma Rides Manufacturing B.V. www.vekoma.com
  www.vekoma.com
  Roller coaster manufacturer

  Vekoma Rides Manufacturing is one of the largest roller coaster manufacturers in the world and a market leader in the amusement industry. Controlling and having the entire process in-house from (concept) design to engineering and manufacturing, of all types of coasters, such as family coasters, thrill and mega coasters and family attractions.

  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Posterholt. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]>
  root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.069768,51.131124,500
  Visser Techniek B.V. www.vissertechniek.nl
  www.vissertechniek.nl
  Ontwerpen, vervaardigen en toepassen van alle mogelijke staalconstructies en aanverwante artikelen

  Visser Techniek, gevestigd te Zevenhuizen (ZH) kan bogen op generaties lange ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en toepassen van alle mogelijke staalconstructies en aanverwante artikelen.

  Wij verzorgen het totaalpakket van ontwerp tot en met plaatsing, waarbij flexibiliteit, persoonlijke benadering en snelle levertijden belangrijke items zijn.

  Visser Techniek levert een hoge kwaliteit die gewaarborgd wordt door het consequent volgen van een eigen kwaliteitborgingssysteem.

  Met onze Bystar 4020 kunnen wij voor u lasersnijden, 15mm dik voor staal en 8mm dik voor roestvrijstaal tot een maat van 4000x2000mm. Bezoek ook eens de site van Visserlasersnijden.

  Ook de toelevering van onderdelen voor konstruktiewerk, groot of klein, is bij ons in goede handen.

  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Zevenhuizen. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]>
  root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.591526,52.014596,500
  Vochtwering Nederland www.vochtwering-nederland.nl
  www.vochtwering-nederland.nl
  Advies bij en oplossing van vochtproblemen

  Vocht, optrekkend vocht, doorslaand vocht, kelderafdichting, stralen, impregneren, reinigen, bodeminjectie, beton, steen, doorvoeringen?

  VOCHTWERING NEDERLAND

  Op onze Website kunt u uitgebreide informatie vinden over vochtproblemen en de oplossingen die wij u kunnen bieden. Heeft u nog vragen? Wij zijn graag bereid om een en ander toe te lichten.

  Wij zijn een jong en dynamisch vochtweringbedrijf gevestigd te IJsselstein. Door geheel Nederland staan wij 24 uur per dag voor u klaar !

  Vochtproblemen en lekkages
  Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van vochtproblemen die veroorzaakt worden door lekkages, optrekkend en doorslaand vocht.

  Injecties en reparaties
  Een andere specialisatie is het injecteren. Wij verzorgen Groutinjecties, kalkinjecties, constructieve- en bodeminjecties.

  VOCHTWERING NEDERLAND staat voor Kwaliteit
  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze vakbekwame medewerkers hebben jarenlange ervaring in de bouw en de particulier sector opgedaan. Hierdoor kunnen zij al uw grote en kleine vochtproblemen juist inschatten en u een adequate oplossing bieden.

  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in IJsselstein. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]>
  root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.038959,52.008621,500
  Volker Stevin Rail Traffic www.kws.nl
  www.kws.nl
  Grond- en wegenbouwbedrijf

  KWS is een veelzijdig grond- en wegenbouwbedrijf. Ons hoofdkantoor staat in Utrecht. Jaarlijks voeren wij zo'n 8.000 projecten uit. Maar 20% hiervan ligt boven de 250.000 gulden. Vanuit negen districten met in totaal twintig vestigingen opereren we als lokale aannemer voor bouwrijp maken, grondwerk, riolering en verhardingen. Onze tien dochterbedrijven en ruim twintig deelnemingen leveren specialistische producten en diensten, zoals geluidsschermen, voegconstructies, atletiek- en golfbanen.

  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Utrecht. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]>
  root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.092292,52.079044,500
  Voorbij Funderingstechniek B.V. www.voorbijfunderingstechniek.nl
  www.voorbijfunderingstechniek.nl
  Betonnoverend dus concurrerend

  De Voorbij Groep bestaat uit 8 in beton gespecialiseerde bedrijven met een sterke positie in de utiliteitsbouw en - in toenemende mate - in de weg - en waterbouw. Onze bedrijfsfilosofie, samengevat in het motto ''betonnoverend dus concurrerend'', wordt gekenmerkt door het in een zo vroeg mogelijk stadium meedenken met opdrachtgever, architect, constructeur en aannemer. Vaak resulteert dit in innovatieve, door ons zelf ontwikkelde systemen, machines, materialen of toepassingen.

  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Amsterdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]>
  root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.839786,52.240979,500
  Van der Vorm Engineering Maarssen b.v. www.vandervorm.nl

  Geen uitgebreide tekst opgegeven. Klik hier voor meer informatie over dit bedrijf.


  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Maarssen. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]>
  root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.038184,52.126624,500
  D Vossebelt BV www.vossebelt.nl
  www.vossebelt.nl
  Gespecialiseerd in staalbouw

  Vossebelt bestaat al meer dan honderd jaar. Een eeuw continuïteit. Een eeuw bij de tijd. Alleen wie alert nieuwe ontwikkelingen volgt, kan zich met succes handhaven.

  Onze vakkundige medewerkers hebben ervaring met de bouw van uiterst gecompliceerde staalconstructies

  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Geesbrug. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]>
  root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.611327,52.720118,500
  Wagemaker adviesbureau voor bouwconstructies BV www.wagemaker.nl
  www.wagemaker.nl
  Advies- en constructie bureau

  Adviesbureau voor Bouwconstructies Wagemaker BV is in 1981 opgericht als een onafhankelijk advies- en constructie bureau. Als middelgroot en gestaag groeiende organisatie zijn wij landelijk actief in de civiele, utiliteits– en industriebouw.

  Wij zijn betrokken bij grote civiele projecten, vooral in de infrastructuur, en beschikken naast algemene kennis van betonconstructies, over gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van directievoering en inspectie.

  Ons werkterrein omvat alle denkbare infrastructurele bouwelementen, zoals viaducten, onderdoorgangen, tunnels, duikers, aquaducten, geluidsschermen, etc. in (on)gewapend, voorgespannen of prefab beton, maar ook funderingen, grond- en waterkerende constructies, voegconstructies en opleggingen.
  Wij bieden opdrachtgevers de zekerheid dat onze dienstverlening op maat is. Onze expertise is gebaseerd op jarenlange ervaring en constante studie en onderzoek.

  Wij lopen daarmee voorop bij de ontwikkelingen in de bouw. Onze praktijkgerichte aanpak is gebaseerd op de betrokkenheid van onze medewerkers bij zowel het voortraject als de uitvoering van projecten. Zij herkennen in een vroegtijdig stadium de knel- en aandachtspunten die een bouwproces beïnvloeden en weten ook hoe ze die kunnen ondervangen.

  Als een boven partijen verheven deskundige fungeren wij vaak als vertrouwensman van de opdrachtgever en communiceren wij in zijn naam met alle betrokken partijen. Wij waken daarbij tevens over de belangen van gebruikers, zoals verkeersgebruikers en omwonenden. Voor onze opdrachtgever letten wij ook op contractverplichtingen en subsidiegegevens.

  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Rosmalen. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]>
  root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.336074,51.718825,500
  Welling Bouw www.welling.nl
  www.welling.nl
  Utiliteitsbouw, civiele techniek, woningbouw, renovatie en onderhoud

  Reeds meer dan honderd jaar staat de naam "Welling" garant voor vakmanschap en kwaliteit. Verregaand bouwtechnisch inzicht is binnen Welling dan ook het fundament voor een efficiënte en resultaatgerichte aanpak. Vanuit de vestigingen in Didam, Breda en Wijchen bedienen de diverse werkmaatschappijen van Welling Groep hun klanten in de utiliteitsbouw, civiele techniek, woningbouw, renovatie- en onderhoudsmarkt. Iedere werkmaatschappij is daarbij gespecialiseerd op een eigen werkgebied.

  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Wijchen. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]>
  root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 6.136203,51.934227,500
  Advies- en constructiebureau van der Werf-Partners www.werfpartners.nl

  Geen uitgebreide tekst opgegeven. Klik hier voor meer informatie over dit bedrijf.


  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Alphen aan den Rijn. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]>
  root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.63547,52.13859,500
  Roestvaststaalindustrie Westra BV www.westra-rvs.nl
  www.westra-rvs.nl
  Gespecialiseerd in knippen, ponsen, walsen, zagen, zetten, boren, lassen , slijpen en beitsen

  Ieder zijn vak, wordt vaak gezegd. Voor Roestvaststaalindustrie Westra BV komt dat neer op knippen, ponsen, walsen, zagen, zetten, boren, lassen, slijpen en beitsen. Activiteiten die horen bij het veelzijdig vakmanschap van Westra BV. Roestvaststaalindustrie Westra BV telt 28 medewerkers. Vakmensen, die uitstekend in staat zijn de wensen van de klant te vertalen in mooie en duurzame producten. Volledig toegesneden op alle opgegeven specificaties. Roestvaststaalindustrie Westra BV beschikt over moderne productieruimten en een geavanceerd machinepark. De combinatie van vakmanschap en modern equipement stelt het bedrijf in staat een brede reeks producten aan te kunnen bieden.

  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Balk. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]>
  root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.541309,52.925554,500
  C. de Wolff Konstruktiebedrijf B.V. www.de-wolff.nl
  www.de-wolff.nl
  Producent van staalconstructies

  Als goedgekeurde toeleverancier van diverse (overheids)instellingen, nutsbedrijven en particuliere opdrachtgevers, maakt C. de Wolff Konstruktiebedrijf B.V. de meest uiteenlopende staalkonstrukties. Daarnaast produceerde de afdeling jachtbouw/ plaatverwerking al meer dan 2500 stalen casco's voor plezierjachten. In nauwe samenwerking met direct omliggende toeleveranciers op het gebied van roestvaststaal, metaalconservering en oppervlaktebehandeling (natlak en poedercoating) kan een compleet pakket op staalgebied worden aangeboden, onder hoge milieu-, kwaliteits- en veiligheidsnormen.

  C. de Wolff Konstruktiebedrijf BV werkt ten aanzien van de arbeidsomstandigheden onder een VCA**systeem. Het kwaliteitssysteem van het bedrijf is al sinds 1992 gecertificeerd conform de norm NEN-ISO-9002 (Lloyds- gekeurd). Het bedrijf heeft meerdere gediplomeerde auditors in dienst. De staf bestaat uit zeer ervaren hoger en academische geschoold personeel. In de werkvoorbereiding en productie werkt men met moderne (CAD/CAM) automatiseringstechnieken. Zowel in de productie als de montage/service werken actueel (bij)geschoolde en ervaren vakmensen.

  C. de Wolff Konstruktiebedrijf BV kent een uitstekende financiële positie. De jaarlijkse omzet en winst, alsmede de financiële verhoudingen kunnen als "gezond" worden gekwalificeerd. Het bedrijf beschikt over zeer moderne faciliteiten en werkt aan voortdurende innovatie.

  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Heerenveen. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]>
  root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 5.89386,52.97227,500
  Ingenieursbureau Zonneveld b.v. www.zonneveld.com
  www.zonneveld.com
  Raadgevend ingenieursbureau voor bouw- en waterbouwkunde

  Ingenieursbureau Zonneveld b.v. is een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau op het vakgebied van constructief ontwerpen van draagconstructies van bouwwerken.

  Het bureau is actief in het brede vakgebied van constructies in de civiele techniek.
  De omvang van de gerealiseerde projecten varieert van klein tot zeer omvangrijk en complex. De (ca. 40) medewerkers zijn technisch hoog gekwalificeerd en hebben uitgebreide ervaring. Binnen het bureau zijn diverse specialisten aanwezig.

  Naast ontwerp- reken- en tekenwerk verricht het bureau ook second-opinion onderzoeken, haalbaarheidsonderzoeken en voert schade-expertises uit.

  Bijzondere constructies
  De laatste jaren heeft Ingenieursbureau Zonneveld b.v. zich met name kunnen onderscheiden in het ontwerpen van bijzondere constructies en constructieonderdelen. Nieuwe technieken en bouwmethodieken worden ontwikkeld en toegepast, gebruikmakend van de jarenlange ervaring van het bureau.

  Hoogbouw
  Hoogbouw vraagt een bijzondere benadering van het ontwerp. Integratie van architectuur, constructief ontwerp en installaties spelen een nog grotere rol. Duurzaamheid, innovatie, energieverbruik en flexibiliteit ten aanzien van het gebruik zijn belangrijke ontwerp-randvoorwaarden. Ingenieursbureau Zonneveld b.v. heeft reeds meer dan 10 jaar hoogbouw ervaring. (Naast gerealiseerde projecten bestaat deze ervaring uit haalbaarheidsstudies voor hoogbouw op moeilijke binnenstedelijke locaties en bijdragen aan diverse studiecommissies.)

  Klik hier voor alle bedrijven in hetzelfde vakgebied. Klik hier voor alle bedrijven in Rotterdam. Klik hier om uw gegevens (nieuw of gewijzigd) door te geven.

  Gemaakt door IDEOMA.]]>
  root://styles#default+icon=0x307 1 relativeToGround 4.530787,51.918045,500