www.milfac.nl
www.milfac.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Milfac bv Milieu Advisering

Onafhankelijk adviesbureau op het gebied van milieu.

De directie ziet het als haar verantwoordelijkheid om voorwaarden te scheppen voor het optimaal functioneren van de gekwalificeerde medewerkers. Hiertoe biedt zij een open organisatiestructuur, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime mogelijkheden tot het ontplooien van talenten en het volgen van opleidingen. Hoog in het vaandel staan de korte lijnen en het persoonlijk contact, zowel binnenshuis als met u als opdrachtgever. Door deze manier van werken is de organisatie flexibel en slagvaardig. Milfac heeft een meer dan 10 jaar lange ervaring opgebouwd in milieu-advisering waardoor zij meegroeit met de wet- en regelgeving en inventief blijft.

Milfac BV streeft naar een hoge mate van kwaliteit en betrouwbaarheid in het voor haar klanten te leveren milieu-advies. Klanttevredenheid vormt de basis voor instandhouding van bestaande relaties met opdrachtgevers en voor het kunnen aangaan van relaties met nieuwe opdrachtgevers. De directie ziet het als haar verantwoordelijkheid om voorwaarden te scheppen voor het optimaal functioneren van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.milfac.nl


cm

Leeuwarden

Onafhankelijk adviesbureau op het gebied van milieu.

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv