www.dtvconsultants.nl
www.dtvconsultants.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

DTV Consultants

Verkeerskundig adviesbureau

DTV Consultants is niet zo maar een adviesbureau op het gebied van verkeer en vervoer. Kennisoverdracht is bij ons het sleutelwoord. We hebben een unieke balans gevonden tussen advisering en onderzoek enerzijds en cursussen en opleidingen anderzijds. Communicatie over onze ervaringen vinden we essentieel. We zijn steeds op zoek naar manieren om onze kennis te delen. Hiertoe organiseren we workshops, symposia, seminars, studiereizen en productpresentaties.

Adviseren is voor DTV Consultants meer dan alleen een oplossing vinden voor het probleem van een opdrachtgever. Het is een kwestie van goed luisteren waar en welke knelpunten er liggen, het zoeken naar de vragen achter de vraag. Het is het tonen van oprechte interesse in u als opdrachtgever. En het is het scheppen van een prettige samenwerkingssfeer."Warme zakelijkheid" noemen we dat bij DTV Consultants.

DTV Consultants onderscheidt zich ook van andere adviesbureaus door haar stijl van werken: onafhankelijk, open, oplossingsgericht en met een tomeloos enthousiasme. Maar ook door de bijzondere mix van opleidingen, onderzoek en advies. We adviseren op basis van onze eigen expertise, ons omvangrijke relatienetwerk en kennis van andere partijen. Protectionisme is ons vreemd. De oplossing staat centraal. Ons vizier is gericht op vernieuwing.

Wij zijn een ideale samenwerkingspartner voor alle partijen in de markt. In die zin hebben we een centrale plaats tussen overheden, bureaus, onderwijsorganisaties, kenniscentra, fabrikanten, overkoepelende organisaties en non-profitorganisaties. We hebben geen enkel belang bij de uitkomsten van een onderzoek of bij het vervolg van een project.

Verkeer en vervoer is onze core-business, al spreekt het voor zich dat wij daarbij probleemloos in staat zijn aangrenzende werkvelden als planologie, logistiek, toerisme, recreatie en vrije tijd bij onze oplossingsgerichte aanpak te betrekken. Onze grensoverschrijdende ambities zijn ook vastgelegd in ons Mission Statement:

Uitgroeien tot een internationaal opererende organisatie van experts, die een toonaangevende rol vervult in het verzamelen, op maat maken, uitwisselen en doorgeven van zowel bestaande als vernieuwende expertise binnen het brede werkveld van verkeer, vervoer en mobiliteit.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.dtvconsultants.nl

I

cv

Breda

Verkeerskundig adviesbureau


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv