abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over AutoCAD LT 2015


Wat is er nieuw in AutoCAD LT 2015?

Het beste overzicht van wat AutoCAD LT 2015 u aan nieuwe functies te bieden heeft leest u op de AUGI-website (AutoCAD User Group International) of op de Online demo‘s in de webstore van Autodesk (klik op "Features - Videos"). Via de links hieronder kunt u de laatste versie meteen bestellen.

www.cadkoop.nl
www.cadproducten.nl

Nieuw in AutoCAD 2015 en AutoCAD LT 2015

  • Nieuw startscherm met ondermeer afbeelding van uw laatste tekeningen. Het doet ons denken aan het vroegere "Autodesk Today", wat in latere versies weer verdween.
  • Net als in GstarCAD heeft elke geopende tekening nu z‘n eigen tab in de bovenrand, zodat u snel kunt wisselen tussen de geopende tekeningen.
  • Verbeterde Help. Een bewegend pijltje laat u zien waar een commando op het lint zit en als het onderdeel niet actief is, dan wordt gemeld waar u het kunt vinden. Dit is niet alleen handig voor beginners, maar ook voor gevorderden die zullen merken dat er (weer) onderdelen verplaatst en verdwenen zijn.
  • Het uiterlijk is donkerder geworden en doet ons denken aan de nieuwste versie van Bluebeam. Het hoort erbij, maar best vervelend als je net een handleiding hebt gemaakt voor klanten of collega‘s.
  • Blokken kunnen nu meteen vanaf het lint worden gepakt. Erg handig!
  • Lasso-functie bij het selecteren van objecten. Deze wordt automatisch actief als u bij het selecteren de muis ingedrukt houdt en gaat bewegen. Handige aanvulling!
  • Command Preview. Het resultaat van de commando‘s Break, Extend, Trim, Lengthen en Matchprop wordt al voor het bevestigen getoond. Heel prettig!
  • Bij het selecteren verschijnt nu een ikoontje (Cursor Badge) dat aangeeft waar u mee bezig bent. Handig om fouten te voorkomen.
  • Model Space Viewports kunnen nu gemakkelijker worden veranderd
  • Mtext is weer handiger geworden voor sub- en superscript en voor het plakken van de opmaak

Eindelijk per maand betaalbaar!
Het is al een heel oude gebruikersvraag: kan ik AutoCAD LT huren voor de duur van een project? Ja dus, nu eindelijk! Het kost slechts 45 euro per maand excl. BTW en u kunt het helemaal online regelen via de bovengenoemde webstore. IDEOMA levert u met plezier de eventuele ondersteuning. Daarbij zijn de eerste 30 dagen natuurlijk gratis, zoals gewoonlijk.

Nieuws rond AutoCAD LT 2015


AutoCAD 2015 is niet de nieuwste versie. Klik hier voor AutoCAD 2019.

Meer over AutoCAD, AutoCAD LT, de kopieerbeveiliging en de netwerkversie.

Oudere versies
AutoCAD 2014
AutoCAD 2013
AutoCAD 2012
AutoCAD 2011
AutoCAD 2010
AutoCAD 2009
AutoCAD 2008
AutoCAD 2007
AutoCAD 2006
AutoCAD 2005

Tip: voor slechts 450,-- heeft u tegenwoordig een goed alternatief voor AutoCAD: GstarCAD.Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2020, IDEOMA intelligent systems bv